Jump menu

Main content |  back to top

Nieuws

Shell uit waardering op Dag van de Leraar

06/10/2014

President-directeur Shell Nederland neemt Amsterdamse VWO-4 klas over van scheikundelerares Xandra Koorndijk.

Shell laat honderd Ferrari’s starten in allerkleinste tour ooit

01/10/2014

Amsterdam startpunt voor unieke LEGO actie bij Shell. Meer dan honderd Ferrari’s verzamelden zich vanochtend op het Museumplein in Amsterdam voor de Shell City to City tour. De Shell-masters gaven het startsein voor de allerkleinste tour met LEGO® Ferrari’s die ooit gehouden is in Nederland. De komende dagen reizen zij door alle twaalf provincies. Hun avonturen zijn te volgen op www.shell.nl/lego.

Shell stelt fysieke oorzaak explosie en brand Moerdijk vast

17/09/2014

Shell heeft de fysieke oorzaak van de explosie en brand bij Shell Moerdijk in juni van dit jaar, na intern onderzoek vastgesteld. De ontmanteling van de beschadigde delen van de fabriek is inmiddels gestart. Het is de intentie om de installatie te herbouwen. Met de opgedane kennis uit het onderzoek kan een soortgelijk incident in de toekomst worden voorkomen.

Shell start samenwerking voor het werven en opleiden van MBO onderhoudsmonteurs met Goflex, Imtech, Cofely en Stork

08/09/2014

Shell is een samenwerking gestart met Goflex, Imtech, Cofely en Stork. De samenwerking heeft als doel nieuw technisch MBO-talent te werven en te ontwikkelen. Dit is de eerste keer dat opleiders (Goflex), contractors (Imtech, Cofely en Stork) en asset owners (Shell Moerdijk) samen gaan werken in een werk-leer traject.

Shell en Starbucks vieren feestelijke opening

01/09/2014

Eerste Starbucks retail store geopend bij Shell Station Haarrijn, Nederland