Blijf vuil en roest voor met Shell V-Power

Blijf vuil en roest voor met Shell V-Power

Wanneer u autorijdt, ontstaat er vuil en roestvorming in uw motor. De conditie van uw motor verslechtert en de prestaties verminderen. Daarom hebben we Shell V-Power ontwikkeld, speciaal om vuil en roest voor te blijven en uw motor in topconditie te houden.

Shell Venster

Shell Venster

Shell Venster is het Nederlandstalige kwartaalmagazine van Shell Nederland.

Laatste nieuws

Eerste officiële test voor Nederlandse teams Shell Eco-marathon

Tussen de workshops en de experimenten van het nationaal techniekfestival Nederland innoveert is vandaag het officiële startsein voor een van ’s werelds meest uitdagende studentenwedstrijden gegeven. Deze dag markeert het begin van de reis die zestien teams uit Nederland naar Londen zullen maken, waar van 30 juni tot en met 3 juli Shell Eco-marathon Europe plaatsvindt. Vandaag komen de Nederlandse teams voor het eerst samen om hun voertuigen officieel te testen, de concurrentie te aanschouwen en ervaringen te delen.

Nieuwe Europese Specificatie Belangrijke Mijlpaal Voor Marktpositie Shell Gtl Fuel

De Europese Standaardiseringscommissie (CEN) heeft bekendgemaakt dat de EN15940-norm voor paraffinehoudende dieselbrandstoffen, zoals Shell Gas-To-Liquid (GTL) Fuel, op 15 april 2016 is bekrachtigd. Paraffinehoudende dieselbrandstoffen zijn vloeibare brandstoffen die gesynthetiseerd worden uit bronnen zoals aardgas (Gas-To-Liquid), biomassa (Biomass-to-liquid), kolen (Coal-to-liquid) of de hydrogenering van plantaardige oliën (HVO).

Voor Consumenten

Shell brandstoffen

Bekijk het unieke assortiment brandstoffen van Shell en de technologische expertise die eraan ten grondslag ligt.

Shell motoroliën en smeermiddelen

Shell is wereldwijd de nummer één leverancier van smeermiddelen, verken ons gamma motoroliën en smeermiddelen voor auto’s, motorfietsen, vrachtwagens en meer.

zie ook