Jump menu

Main content |  back to top

Nieuws

Shell-baas geeft leraar ‘energieboost’

05/10/2015

President-directeur Shell Nederland bezoekt Jet-Net school op Dag van de Leraar

Shell en Bibliotheek Rotterdam slaan de handen ineen

01/10/2015

Shell is de komende drie jaar Maatschappelijk Partner van Bibliotheek Rotterdam voor het project Bibliotheek op School. De hulp van Shell richt zich specifiek op de twee locaties van S.V. GIO, een naschools sport- en onderwijstraject van oud-profvoetballer Giovanni van Bronckhorst dat ook deelneemt aan dit project. Het doel van de Bibliotheek op School is het leesplezier onder Rotterdamse basisschoolleerlingen te bevorderen en taalachterstand te voorkomen.

13 halve finalisten LiveWIRE Award 2015 bekend

30/09/2015

13 jonge innovatieve ondernemers strijden om een plaats in de finale

Shell opent LNG-tankstation voor vrachtwagens in Amsterdam

29/09/2015

Shell opent vandaag zijn derde Liquefied Natural Gas (LNG) tankstation voor vrachtwagens in Nederland. Het tankstation bevindt zich in het Amsterdamse Westelijk Havengebied waar veel goederen worden overgeladen van schepen op vrachtwagens voor distributie. Eerder dit jaar opende Shell LNG-tankstations in Rotterdam en Waalwijk.

‘Gas speelt belangrijke economische en milieurol binnen energietransitie’

11/09/2015

Gasinkomsten kunnen worden aangewend voor investeringen in hernieuwbare energiebronnen en een snelle vermindering van de CO2-uitstoot is direct te realiseren door kolen te vervangen door gas. Dat zei President-directeur Dick Benschop van Shell Nederland op het Aardgassymposium van het Clingendael International Energy Programme (CIEP) en de Nederlandse Olie en Gas Exploratie en Productie Associatie (NOGEPA).