“Ik ga met de helikopter naar mijn werk”

Paul Kieft

Midden op de Noordzee een bedrijf runnen

Twee weken achter elkaar run ik een bedrijf midden op de Noordzee, samen met een team van 20 man. Vervolgens kan ik dan twee weken lang doen wat ik graag doe: ik reis de wereld over! Mijn baan is geweldig dynamisch, leuk en avontuurlijk. Wat ook een leuk voordeel is: ik ga met de helikopter naar mijn werk.

Een sfeer van eindeloze mogelijkheden

Op het platform ben ik verantwoordelijk voor het team en krijg ik regelmatig coaching om een betere leidinggevende te worden. Ik zie direct resultaat van mijn dagelijkse activiteiten en dat is leuk en motiverend. Shell is zeer dynamisch. Als nieuweling kom je in een aantrekkelijke omgeving terecht, met eindeloze mogelijkheden en uitdagingen.

Echt het verschil maken

Ik richt me op verbeteringen van de veiligheid op het platform en zorg ervoor dat die dezelfde dag nog doorgevoerd worden. Een ander aspect van mijn werk is het kunnen herkennen van belangrijke kostenposten in productie en logistiek. Verder sleutel ik aan een nieuwe productieopstelling en bespreek ik. mijn plannen met verschillende specialisten om te kijken hoe we de productie kunnen verhogen. Ondanks wat er in de media over ons gezegd wordt, is Shell sterk betrokken bij de transformatie van de energiesector in de richting van een duurzamere toekomst. Naar mijn mening kan Shell echt het verschil maken. Het zijn spannende tijden in de voorhoede van de energietransitie naar een duurzamere toekomst. en daar zal Shell een belangrijke rol in spelen.

Een leiderschapsprogramma van wereldformaat

Shell biedt een compleet leiderschapsprogramma. Ik word gecoacht zodat ik me voortdurend kan verbeteren, en dat zie je bij andere bedrijven minder. Er zijn veel jonge mensen, wat snel een saamhorigheidsgevoel geeft, net als op de universiteit. De mensen bij Shell zijn open, eerlijk, creatief, en voortdurend op zoek naar verbetering voor het bedrijf.

Start je sollicitatie Bekijk eerst deze video en informatie

This page in English

Hot jobs in het Shell Graduate Programme

Electrical engineers
Health, Safety, Security and Environmental engineers (HSSE)
IT Business Analysts
Materials & corrosion engineers 
Process Automation, Control and Optimisation engineers

Locations: Amsterdam, Assen, Pernis, Moerdijk, Rotterdam, The Hague

Start je sollicitatie via bovenstaande rode button

Meer Onder Starters en studenten

Voordelen van werken bij Shell

Ontdek de voordelen van werken bij Shell, van onze uitstekende opleidingsprogramma's tot de uitgebreide mogelijkheden voor netwerken en samenwerking.

Shell Ideas360

Shell Ideas360 is een wereldwijde wedstrijd die studenten uitnodigt om innovatieve ideeën te genereren om de uitdagingen op het gebied van energie, water en voedsel aan te pakken.