"Het leukste is de verscheidenheid"

Direct problemen oplossen

Wat ik het leukst vind aan mijn baan zijn het werken in de praktijk en de verscheidenheid: er zijn olie- en gasvelden zowel onshore als offshore. Daarnaast hebben we bij de NAM faciliteiten ondergronds en bovengronds, en de mensen in die disciplines moeten dus nauw met elkaar samenwerken. Dit betekent dat je ook leert over aspecten die niet direct met je eigen discipline of vaardigheden te maken hebben. Er heerst ook een sterk gevoel van samenwerking, aangezien de NAM een operationele onderneming is en problemen direct opgelost moeten worden. Als je als graduate bij de NAM begint, krijg je de kans een solide basis te bouwen waar je gedurende de rest van je carrière bij Shell baat van zult hebben.

Actiefste afdeling van Young Shell

De NAM is anders dan de andere locaties in Nederland in die zin dat er veel graduates zijn die ook veel samen doen. NAMbitious, de actiefste afdeling van Young Shell in Nederland, organiseert elke week zakelijke of sociale evenementen.

Het sociale leven in Groningen

Maar er is eigenlijk elke avond wel wat te doen: er is een WhatsApp-groep voor alle NAM-graduates, waar je kunt kijken of er iemand is die met je uit eten, naar het café of een concert of festival wil. Verder zijn er NAM-huizen, mensen die samen uit Groningen naar kantoor fietsen, kookclubs, een Pathé-groep om samen naar de bioscoop te gaan, en veel mensen die samen sporten, bijvoorbeeld tennis, hockey, zeilen, voetbal, zwemmen, boot camp of hardlopen.

Start je sollicitatie Bekijk eerst deze video en informatie

This page in English

Hot jobs in het Shell Graduate Programme

Electrical engineers
Health, Safety, Security and Environmental engineers (HSSE)
IT Business Analysts
Materials & corrosion engineers 
Process Automation, Control and Optimisation engineers

Locations: Amsterdam, Assen, Pernis, Moerdijk, Rotterdam, The Hague

Start je sollicitatie via bovenstaande rode button