Het Shell Graduate Programme biedt een wereld aan kansen. Kijk hoe je als Shell-graduate je carrière een impuls kunt geven. Via een gestructureerd leerprogramma, praktijkprojecten, continue feedback en ondersteunende collega's biedt het Shell Graduate Programme je de kans om te groeien en een verschil te maken in de door jou gekozen specialisatie.

Solliciteren voor het Shell Graduate Programme

Of je nu gaat voor een technische of een commerciële functie, in beide gevallen geeft het Shell Graduate Programme je carrière een boost. Het programma is ontwikkeld om kennis en vaardigheden op te doen die je nodig hebt om manager in ons bedrijf te worden. Je begint meteen al met een uitgebreid introductieprogramma, waarbij je systematisch kennismaakt met alle aspecten van de organisatie.

Afhankelijk van het door jou gekozen traject doe je mee aan een ontwikkelingsprogramma van twee tot vijf jaar. Het programma omvat drie trainingsperioden waarin praktijkervaring wordt gecombineerd met trainingen. Je krijgt inspirerende praktijktaken en raakt vertrouwd met onze bedrijfswaarden.

Wij bieden je een marktconform startsalaris en andere uitstekende arbeidsvoorwaarden. Je verdiept je kennis via een gestructureerd leerprogramma en je krijgt een mentor en een supervisor die je begeleidt en opbouwende feedback geeft.

Voor het Shell Graduate Programma 2017/2018 hebben wij nog een aantal plaatsen beschikbaar voor studenten en graduates in een van de volgende disciplines: IT, Finance, Contracting & Procurement, Upstream & Downstream Commercial of Downstream Supply Chain. Aanmelden kan tussen 1 september en 30 november. Op dit moment zijn wij gesloten voor technische aanmeldingen. Wij zullen je laten weten als er weer banen beschikbaar komen als je je inschrijft voor onze Shell Talent Community.

Sollicitatieprocedure

November calender

Solliciteer nu!

Shell Graduate Progarmme 2017, deadline 30 November

Solliciteer nu!
Teen looking around from top of a hill

Shell Ideas360

What If you could win a National Geographic Adventure?

Register Today

MEER ONDER STARTERS EN STUDENTEN

Shell Ideas360

Shell Ideas360 is een wereldwijde wedstrijd die studenten uitnodigt om innovatieve ideeën te genereren om de uitdagingen op het gebied van energie, water en voedsel aan te pakken.

Shell Talent Community

Word lid van de Shell Talent Community en ontvang updates over carrièrekansen, belangrijke projecten en evenementen op jouw vakgebied