Start je sollicitatie - Employment Netherlands

Als je solliciteert naar een baan in het Shell Graduate Programma, moet je vijf stappen doorlopen.

Stap 1 - Zoek en solliciteer

Start je sollicitatie hierboven en kies het land waarvoor je wilt solliciteren. Solliciteer en upload de meest recente versie van je engelstalige cv. Terwijl je je sollicitatie indient, vragen we je om een digitale vragenlijst in te vullen.

Tip : Controleer bij het zoeken naar mogelijkheden of je in aanmerking komt om in het gekozen land / op de gekozen locatie te werken.

 

Stap 2 - Online assessment

Indien je sollicitatie in aanmerking wordt genomen, ontvang je een e-mail met instructies voor het online assessment. Het online assessment bestaat uit twee delen. Elk deel moet binnen 7 werkdagen worden voltooid en ingediend.

Deel 1: Een reeks competentiegerichte vragen

Het beantwoorden van deze vragen neemt ongeveer 20 minuten in beslag en wordt niet getimed. Wanneer je daarmee klaar bent, ontvang je een e-mail met het resultaat. Als je slaagt voor deel 1 van het online assessment, krijg je een volgende e-mail met de melding dat je deel 1 met succes hebt afgerond. Deze e-mail bevat een link om aan deel 2 van het online assessment te beginnen.

Deel 2: Bestaat uit twee opdrachten:

- een opdracht die betrekking heeft op het nemen van beslissingen

- en een opdracht die betrekking heeft op het oplossen van problemen.

Je dient beide opdrachten uit te voeren. De opdracht die betrekking heeft op het nemen van beslissingen wordt niet getimed, maar de tweede opdracht wel: je krijgt 18 minuten om deze te voltooien. Met opdracht 1 beoordelen we hoe je reageert op veelvoorkomende situaties waarmee starters bij Shell te maken kunnen krijgen. Met opdracht 2 beoordelen we je numerieke redeneervermogen.

In totaal duurt het ongeveer 45 minuten om deel 2 van het online assessment uit te voeren. Zodra je deel 2 van het online assessment hebt ingediend, bekijken we de resultaten voordat we contact met je opnemen om een mogelijk gesprek te bespreken. Hier vind je de belangrijkste tips om het online assessment met goed gevolg te kunnen afleggen.

Doe de online assessment oefen testen: Practice test 1 en Practice test 2.

Stap 3 Het interview

Het interview vindt face-to-face of telefonisch plaats. Je krijgt dan de kans om ons meer te vertellen over je motivatie voor je sollicitatie, je prestaties, de uitdagingen waarmee je geconfronteerd bent en hoe je blijk hebt gegeven van de kwaliteiten die wij zoeken.

Stap 4 Final Assessment: Shell Recruitment Day

Na een successvol interview en nadat we gekeken hebben of we je kunnen matchen met een beschikbare positie in het graduate programma, ontvang je een uitnodiging voor het final assessment: de Shell Recruitment Day. Deze begint met een middag informele, interactieve activiteiten die je meer inzicht geven in de wereldwijde activiteiten van Shell. 

De volgende dag doe je een reeks assessments, bestaande uit een online simulatieoefening, een schriftelijke opdracht, een groepsdiscussie, een zelfreflectiegesprek, een op een presentatie gebaseerde casestudy en een eindgesprek.

Daarbij moet je het volgende kunnen aantonen:

  • Capacity: Hoe goed je kunt analyseren, beslissingen neemt en werkbare oplossingen voorstelt.
  • Achievement: je inzet, enthousiasme, veerkracht, zelfvertrouwen.
  • Relationship: Het vermogen om positieve relaties op te bouwen en op alle niveaus te communiceren.

Step 5 Het aanbod

De Shell Recruitment Day is de laatste stap van je assessment. Na afloop nemen we contact met je op om het eindresultaat en wanneer van toepassing een passende plaats in ons Graduate Programma door te spreken.

Application deadline for students: December 31, apply now!

Sollicitatiedeadline 31 December

De deadline voor alle sollicitaties voor het  Graduate Programme en Assessed Internships sluit op 31 December 2016 en wordt op 1 April 2017 heropend.

Solliciteer nu
The Philippines, Palawan, El Nido, sea kayaking in Bacuit Bay.

Doe mee met Shell Ideas360

En maak kans op een National Geographic Adventure

Registreer je nu
Teen looking around from top of a hill

Shell Ideas360

What If you could win a National Geographic Adventure?

Register Today

MEER ONDER STARTERS EN STUDENTEN

Shell Talent Community

Check hier welke banen beschikbaar zijn in het Graduate Programma en welke sollicitatie deadlines we hanteren.