Ontdek met een stage wat Shell te bieden heeft. Er is een uitgebreid aanbod aan (afstudeer)stages voor masterstudenten. Kijk hier voor een volledig overzicht. Klik onderaan de pagina voor meer informatie over onze junior internships/ bachelor stages.

Lees onderstaande informatie goed door voordat je je sollicitatie start

Een Stage/Assessed Internship is een manier om Shell van binnenuit te leren kennen en jezelf onder te dompelen in onze sector. Deze stage zal je ook helpen beslissen of de carrière die je voor ogen hebt de juiste is voor jou. Je wordt volledig betrokken bij actuele en concrete projecten die passen bij jouw interesses en capaciteiten.

Je wordt opgenomen in een projectteam en werkt samen met werknemers van Shell, die allen professionals in hun vakgebied zijn. Hun perspectieven zullen je meer inzicht geven in onze sector en hoe alles werkt.

Je krijgt directe ondersteuning van een supervisor en mentor. Tijdens je stage word je regelmatig beoordeeld. We doen dit om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je ervaring haalt en om je feedback over je prestaties te geven.

Wat we zoeken:

We zijn op zoek naar universitaire master studenten voor een periode van minimaal 12 weken. Studenten die niet alleen het vermogen hebben om analyses te maken, beslissingen te nemen en werkbare oplossingen te bedenken, maar ook op hun motivatie en enthousiasme, veerkracht en zelfvertrouwen.

Tijdens een stage/Assessed Internship heb je een formeel tussentijds evaluatiegesprek met je mentor en supervisor. Daarna volgt een eindevaluatie waarbij je een online en een schriftelijke opdracht dient uit te voeren. Tevens word je gevraagd om een eindpresentatie over je project voor te bereiden.

Als je voor je stage/Assessed Internship slaagt, kun je een startesbaan in ons Graduate Programme aangeboden krijgen voor na je studie. Je kunt het hele jaar door op een stage/Assessed Internship bij ons solliciteren.

Solliciteer in 5 stappen naar een stage/Assessed Internship en mogelijk een definitieve carriere bij Shell

Stap 1 - Zoek en solliciteer

Zoek hieronder op de pagina naar stagemogelijkheden, start je sollicitatie en upload je cv.

Stap 2 - Online Assessment

Als we je sollicitatie in aanmerking nemen, vragen we je een online assessment te voltooien. Dit begint met een reeks competentiegerichte vragen. Het beantwoorden van deze vragen neemt ongeveer 20 minuten in beslag. Als je slaagt voor dit deel van het online assessment, krijg je een volgende e-mail om aan deel 2 te beginnen. Deel 2 bestaat uit twee opdrachten:

opdracht een die betrekking heeft op het nemen van beslissingen en opdracht twee die betrekking heeft op het oplossen van problemen (de laatste dien je binnen 18 minuten af te ronden).

Stap 3 - Interview

Als je deze fase van de sollicitatie procedure bereikt, vindt er of een persoonlijk interview of een telefonisch interview plaats.

Stap 4 - Stage/ Assessed Internship

Na een succesvol interview kom je in aanmerking voor een stage/ Assessed Internship en gaan we op zoek naar een opdracht die past bij jouw achtergrond en interesses. Tijdens je stage krijg je inzicht hoe het is om voor ons bedrijf te werken en word je begeleid door een mentor en een supervisor. Je wordt halverwege je stage formeel beoordeeld, gevolgd door een reeks oefeningen zoals een online simulatieoefening en een schriftelijke opdracht. Aan het einde van je stage geef je een presentatie over het project waar je voor Shell aan hebt gewerkt en vindt een finale beoordeling plaats.

Stap 5 - Aanbod baan in het Graduate Programma

Indien je je stage en testen successvol hebt afgerond, bieden we je graag een startfunctie aan binnen ons Graduate Programme. We nemen contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken.

A man rappels down a waterfall while canyoning in Nepal

Doe mee met Shell Ideas360

En maak kans op een National Geographic Adventure

Registreer je nu

MEER ONDER STARTERS EN STUDENTEN