Je bent de schakel tussen information management/technology en de business: interne klanten van Finance tot Engineering. Je inventariseert de wensen van de business en vertaalt wat zij nodig hebben naar bruikbare, structurele IT oplossingen die voor Shell toegevoegde waarde hebben.

Onze Business Analysts, Project Managers, IT Architects, Data Managers en Application Delivery Analysts leveren technologie en ondersteuning voor baanbrekende innovatieve IT-oplossingen die groei stimuleren, prestaties stroomlijnen en efficiency vergroten. Wij hebben een van de grootste IT teams ter wereld en werken samen met grote namen zoals Microsoft, SAP en IBM voor de technische uitvoering.

Commercieel inzicht en affiniteit met technologie

Het is belangrijk dat jij commercieel inzicht hebt en affiniteit met technologie en IT zodat jij oplossingen kan bedenken voor praktische problemen. Je hebt echte verantwoordelijkheden en je wordt ondersteund door een uitstekend mentorprogramma. Door middel van evaluaties gedurende het hele programma zorgen we ervoor dat je nooit wordt overweldigd door de werkdruk. Wij dagen je op een positieve manier uit in een prettige werkomgeving.

Heb jij de juiste achtergrond?

Denk aan Business Information Management, Business Administration, Computer Science, Computer Technology en ingenieursstudies.

Het Graduate Programme is een 3-5 jarig programme waarin je verschillende banen in jouw vakgebied/interesse hebt. Je kunt hierbij denken aan Business Analyst, Data Manager, IT Architect, Project Manager en Applications Delivery Analist. Bij verantwoordelijkheden kun je denken aan het implementeren van wereldwijde projecten, IT consultancy, het uitwerken van voorstellen en business analyse.

Meer informatie over het Graduate Programme

Graduate Programma

Geef je carrière een impuls met een baan in ons toonaangevende Graduate Programma; speciaal voor starters of indien je niet langer dan 3 jaar geleden bent afgestudeerd aan de universiteit.

Voordelen van werken bij Shell

Ontdek de voordelen van werken bij Shell, van onze uitstekende opleidingsprogramma's tot de uitgebreide mogelijkheden voor netwerken en samenwerking.