In Zakelijke klanten

Smeermiddelen voor bedrijven

Kom meer te weten over het advies en de ondersteuning van experts en de casestudy’s die we u bieden, via onze smeermiddelengerelateerde diensten, om bedrijven zoals het uwe dagelijks te helpen.

Shell tankpas voor bedrijven

Hoe groot of klein uw wagenpark ook is en of u nu lokaal of internationaal opereert, profiteer net als miljoenen klanten wereldwijd van de meer dan 50 jaar Shell-expertise op het gebied van brandstofkaarten.

Shell Card Online

Met Shell Card Online, onze innovatieve, online tool voor brandstofkaartbeheer, kunt u uw account gewoon van achter uw bureau beheren. U kunt rapporten, alerts en online facturen instellen tegen eenvoudige betaling per kaart.

Meer over Shell Card Online

Gerelateerde artikelen

Auto- en vrachtwagendealers

Wanneer we de samenwerking aangaan met een auto- of vrachtwagendealerbedrijf, stemmen wij ons aanbod af op de behoeften van dat bedrijf om de marges te maximaliseren, klanten aan te trekken en te behouden en klanttevredenheid te garanderen met merken smeermiddelen en automotorolie van wereldklasse.

Shell Truckwash

Hiermee biedt Shell een landelijk netwerk van ruim 100 waslocaties waar u uw voertuigen, tegen een vast tarief, kunt laten wassen en vervolgens eenvoudig kunt afrekenen met de euroShell Card.

Shell LNG Fuel voor wegtransport

Shell LNG is een kostenconcurrerende brandstofoplossing voor zware vrachtauto’s, die zowel de Emissies, als de exploitatiekosten kan helpen verlagen.