"We voelen ons verplicht om ecologisch en duurzaam transport aan te bieden. Shell GTL Fuel Marine is eenvoudig toepasbaar en direct te gebruiken in diesel motoren, zonder grote investeringen in nieuwe katalysators en naverbrandingstechnieken te hoeven doen. Shell GTL Marine is voor ons daarom de enige oplossing om milieubewust te opereren"

Novamente Shipping b.v.

A.G.W. Holthaus

 

“Mijn ervaringen met Shell GTL Fuel zijn geweldig. Het is een prachtig product. We gebruiken het nu al ruim 2 jaar in ons bunkerbedrijf, het is letterlijk en figuurlijk een ‘verademing’. Je hebt geen roetuitstoot meer en alles blijft veel schoner.  Zowel op het bedrijf als bij mij thuis brandt de kachel er op.  Vanaf het allereerste moment dat ik met Shell GTL Fuel in aanraking kwam werd ik er razend enthousiast van en dat ben ik tot op de dag van vandaag!”

Bunkerbedrijf Neptun B.V.

Anton Wigman

Meer in Klanten

Shell FuelSave Diesel

Brandstof die is ontworpen voor een snellere ontsteking en meer volledige verbranding. Dit is efficiënter voor uw motor en werkt brandstofbesparend.

Wellicht ook interessant

Shell brandstoffen

Bekijk het unieke assortiment brandstoffen van Shell en de technologische expertise die eraan ten grondslag ligt.

Innovatie bij Shell

Onze benadering van innovatie lokt slimme ideeën uit, waarbij sommige gerealiseerd worden als waardevolle technieken en benaderingen die helpen om op een duurzame manier te voorzien in de groeiende energiebehoefte.

Smarter mobility

Energiezuinige brandstoffen en smeermiddelen, tips om zuiniger te rijden en partnerships zijn een paar van de manieren waarop wij helpen om meer mensen en goederen veilig en efficiënt te verplaatsen.