Vendor Managed Inventory

Shell neemt dankzij het automatische tankbevoorradingssysteem de planning en de bevoorrading van uw brandstoffen over.

Shell MarketHub

Het online digitale platform Shell MarketHub maakt het onze klanten mogelijk om eenvoudig orders te kunnen plaatsen en beheren en documentatie te downloaden, op het tijdstip wanneer het hen uitkomt, via desktop of smartphone. Dit maakt het eenvoudig om accountinformatie en de status van orders, leveringen en facturen te bekijken. Link Shell MarketHub: https://www.markethub.shell.com

CO2 Trading

Binnen Shell Commercial Fuels bieden wij aan onze klanten ‘environmental trading solutions’. Dankzij de CO2 handel helpt Shell de klant te voldoen aan overheidsregelingen en emissienormen en tegelijk de daarbij betrokken administratiekosten te verminderen.

Risk Marketing

Controleer uw risico’s en bescherm uw marges! Het voorspellen van de prijs van olieproducten, zelfs een maand van tevoren, kan lastig zijn in een volatiele omgeving. Zelfs als u in staat bent om een accurate voorspelling te maken, weet u wat de impact is? Onze werknemers werken graag met u samen om uw kosten te helpen controleren.

Meer in Klanten

Shell FuelSave Diesel

Brandstof die is ontworpen voor een snellere ontsteking en meer volledige verbranding. Dit is efficiënter voor uw motor en werkt brandstofbesparend.

Wellicht ook interessant

Shell brandstoffen

Bekijk het unieke assortiment brandstoffen van Shell en de technologische expertise die eraan ten grondslag ligt.

Innovatie bij Shell

Onze benadering van innovatie lokt slimme ideeën uit, waarbij sommige gerealiseerd worden als waardevolle technieken en benaderingen die helpen om op een duurzame manier te voorzien in de groeiende energiebehoefte.

Smarter mobility

Energiezuinige brandstoffen en smeermiddelen, tips om zuiniger te rijden en partnerships zijn een paar van de manieren waarop wij helpen om meer mensen en goederen veilig en efficiënt te verplaatsen.