Ontdek nu wat Shell Mobility kan betekenen voor uw bedrijf

Wat is Shell Mobility?

Shell Mobility is de optimale mobiliteitsoplossing voor bedrijven. Zo kunnen werknemers kiezen uit diverse vervoermiddelen en services op basis van wat hen het beste uitkomt. Uw onderneming bespaart hiermee tijd en geld.

Veelgestelde vragen

Heeft u nog vragen over Shell Mobility? Kijk dan in onze Veelgestelde vragen-sectie of het antwoord op uw vraag daartussen staat. Anders kunt altijd nog contact met ons opnemen middels het Shell Mobility formulier.

Meer in Klanten

Wagenparkbeheer

Onze reeks diensten voor wagenparkbeheer helpen u de administratie te verminderen en uw bedrijf tijd en geld te besparen.

Shell Truckwash Voordeelcalculator

Met de Shell Truckwash Voordeelcalculator kunt u eenvoudig een indicatie krijgen van wat u met Shell Truckwash per jaar kunt besparen, ten opzichte van het wassen bij niet-aangesloten waslocaties.

Wellicht ook interessant

Energie en innovatie

Bij Shell gebruiken wij menselijke vindingrijkheid, innovatie en technologie om de energie te ontsluiten die onze klanten voor nu en in de toekomst nodig hebben, terwijl wij er tegelijkertijd naar streven om onze invloed op het milieu te beperken.

Alternatieve energie voor transportdoeleinden

Naar verwachting zal het aantal voertuigen op de weg voor eind 2050 zijn verdubbeld naar ongeveer 2 miljard en toch zal de CO2-uitstoot moeten afnemen om een ernstige klimaatverandering af te wenden.

Shell brandstoffen

Bekijk het unieke assortiment brandstoffen van Shell en de technologische expertise die eraan ten grondslag ligt.