Bij een continu veranderende wereld horen innovatieve ideeën en slimme oplossingen. Shell Mobility is zo’n oplossing. Het geeft uw bedrijf de mogelijkheid flexibeler om te gaan met mobiliteit. Werknemers kiezen uit diverse vervoermiddelen en services op basis van wat hen het beste uitkomt, met het oog op gemak, kosten, tijdbesparing en duurzaamheid. En dat bespaart uw onderneming tijd en geld.

Ga mee vooruit met Shell Mobility

Met Shell Mobility profiteert uw bedrijf van het gemak dat flexibel reizen met zich meebrengt. Want door slimmer om te gaan met mobiliteit kunt u vervoerskosten beheren, de bedrijfsproductiviteit verhogen en een duurzame bedrijfsvoering bevorderen. Daarnaast heeft u met Shell Mobility de keuze uit diverse mobiliteitsmodules, zoals openbaar vervoer, parkeren en elektrisch laden

Elektrisch laden

Met de Shell Mobility Card, de optimale mobiliteitsoplossing van Shell, is het nu ook mogelijk om elektrisch laden af te rekenen. Shell is een samenwerking aangegaan met EV-Box, de marktleider in elektrisch laden. Met de Shell Mobility Card kunt u terecht bij alle publieke laadpalen in Nederland, alsmede de laadstations van EV-Box in België en Duitsland. Alle transacties verschijnen overzichtelijk op uw euroShell-factuur.

De voordelen van Shell Mobility op een rij:

  • Shell Mobility biedt u en uw werknemers volledige flexibiliteit om te reizen met  diverse vervoermiddelen en gebruik te maken van additionele services.
  • Shell Mobility zorgt ervoor dat u probleemloos en efficiënt uw administratie kunt beheren.
  • Shell Mobility biedt een compleet aanbod aan mobiliteitsoplossingen die uw onderneming tijd en geld besparen.
  • Keuze uit diverse mobiliteitsmodules, waaronder openbaar vervoer, parkeren en elektrisch laden.

Exclusieve samenwerking tussen Shell en Radiuz

Hierdoor profiteert u van het beste van twee werelden: de hoogste kwaliteit brandstof en meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van brandstofkaarten en een geavanceerd mobiliteitsnetwerk.

Als euroShell Card-houder kunt u met Shell Mobility onder andere gebruik maken van de trein, bus, tram, metro, veerboot, OV-fiets, NS-scooter, taxi, deel- en huurauto en parkeersystemen.

Zet uw bedrijf vandaag al in beweging

Vraag direct Shell Mobility aan. Samen met uw euroShell Card heeft u de complete oplossing voor mobiliteit in handen. Nog geen euroShell Card?

U kunt Shell Mobility aanvragen of contact opnemen voor meer informatie door onderstaand formulier in te vullen.

 

 Veelgestelde vragen