Meer in Klanten

Veerboten en ROLA (vrachtwagens op trein)

Gebruik uw euroShell Card om te betalen voor ROLA-diensten (vrachtwagens op trein) en voor reserveringen bij Europese veerdiensten. Door de rustperioden van chauffeurs te combineren met het reizen via trein of veerboot, kunt u uw bedrijf tijd en geld besparen – en tevens uw CO2-uitstoot verlagen.

Tol- en wegenheffing

Als u goederen naar diverse landen transporteert, hebt u waarschijnlijk stapels bonnetjes van tolbetalingen liggen. Met een euroShell Card hebben uw chauffeurs geen contant geld meer nodig om tol te betalen. De kosten worden gewoon aan de factuur voor uw gehele wagenpark toegevoegd.

Wellicht ook interessant

Energie en innovatie

Bij Shell gebruiken wij menselijke vindingrijkheid, innovatie en technologie om de energie te ontsluiten die onze klanten voor nu en in de toekomst nodig hebben, terwijl wij er tegelijkertijd naar streven om onze invloed op het milieu te beperken.

Alternatieve energie voor transportdoeleinden

Naar verwachting zal het aantal voertuigen op de weg voor eind 2050 zijn verdubbeld naar ongeveer 2 miljard en toch zal de CO2-uitstoot moeten afnemen om een ernstige klimaatverandering af te wenden.

Shell brandstoffen

Bekijk het unieke assortiment brandstoffen van Shell en de technologische expertise die eraan ten grondslag ligt.