Voertuigonderdelen

Smeermiddelen kunnen cruciaal zijn voor de efficiëntie van uw productie en ze vormen vaak een integraal onderdeel van uw product. Of u nu wilt snijden in de onderhoudskosten van uw productielijn met behulp van onze oliën en smeervetten met lange levensduur op basis van de meest recente technologie of de efficiëntie van uw voertuigen of onderdelen wilt verbeteren met innovatieve smeermiddelen die Af fabriek?? worden gevuld: wij hebben een breed gamma smeermiddelen dat is ontwikkeld om aan uw behoeften te voldoen.

Download onze voertuigonderdelenbrochure

Shell-smeermiddelen voor voertuigonderdelen

Compressoroliën

Compressor oils, Shell Corena

Compressoroliën

Wat uw technische behoeften en bedrijfsomstandigheden ook zijn, raadpleeg ons gamma compressoroliën om te ontdekken hoe Shell u kan helpen het maximale uit uw machine-investeringen te halen.

Compressoroliën, Shell Corena

Smeervetten

Best lubricants -Shell Gadus greases

Smeervetten

Hoe langer uw smeervet meegaat, hoe langer uw onderdelen meegaan en des te minder smeerwerkzaamheden u voor uw apparatuur hoeft uit te voeren. Met een volledig productgamma van Shell Gadus-smeervetten kunt u het vet selecteren dat het beste aan uw behoeften voldoet.

Smeervetten, Shell Gadus

Hydraulische vloeistoffen

Hydraulic fluid, Shell Tellus

Hydraulische vloeistoffen

Ontdek hoe de hydraulische vloeistoffen van Shell de efficiëntie van uw hydraulische systemen kunnen behouden of zelfs verbeteren met de nieuwste synthetische, asloze technologie.

Hydraulische vloeistof, Shell Tellus

Case Studies

Diensten

Shell LubeAdvisor

Logomarca na cor verde do Shell LubeAdvisor

Shell LubeAdvisor

Onze experts kunnen u adviseren welke olie moet worden gebruikt om het rendement te verbeteren en uw bedrijfskosten te verlagen.

Shell LubeAdvisor-brochure downloaden

Shell LubeAnalyst

Shell LubeCoach

Logomarca na cor verde do Shell LubeCoach

Shell LubeCoach

Met dit diepgaande smeringstrainingsprogramma coachen wij uw team om betere prestaties te leveren.

Shell LubeCoach

Shell LubeMatch

Logomarca na cor verde do Shell LubeAdvisor

Shell LubeMatch

Gebruik deze gratis online-service om binnen enkele seconden de juiste smeermiddelen voor uw voertuigen en apparatuur te vinden.

 Shell LubeMatch

Shell LubeVideoCheck

Logomarca na cor verde do Shell LubeVideoCheck

Shell LubeVideoCheck

Met dit geavanceerde apparaat met glasvezeltechnologie kunt u het inwendige van uw motor bekijken zonder deze te hoeven demonteren.

Shell LubeVideoCheck downloaden

Advies en tips