Van chauffeur tot spitsrijder en van voetbalvader tot oppasoma, we zorgen ervoor dat de reis fijner verder gaat dan hij begon. #StationStories is een serie persoonlijke verhalen over de unieke reizen van onze gasten. Al deze verhalen zijn verbonden door het antwoord op de simpele vraag “Waar gaat u naartoe?”. Want waar uw reis ook heengaat, we staan voor u klaar.

Meer StationStories

Onze gasten zijn allesbehalve gewoon. Iedereen heeft zijn eigen dromen, ambities en verhalen te vertellen. Ontmoet een aantal van onze gasten en lees hun bijzondere verhalen.

marjan at Shell Station

Marjan

“Ik ben heel trots op mijn eigen vrachtwagen. Andere chauffeurs knipperen met hun lichten en steken hun duim omhoog als ze hem zien. Deze wagen heb ik zelf ontworpen. Het thema is Groenland. Daarom is hij groen. Omdat de Vikingen Groenland hebben ontdekt, heb ik achter op de cabine een grote Viking staan. Ik ben nog nooit in Groenland geweest. Het lijkt me erg leuk, maar ook wel koud!”

man wearing helmet

Sergio

“Ik ben onderweg naar huis, ik dacht: ‘op zondag even naar Shell om olie voor de motor te halen’.”

klaas at Shell Station

Klaas

“Ik ben onderweg naar IJmuiden, naar een van de zeilschepen voor SAIL Amsterdam. Schipper zijn is mijn vak. Ik ben nog steeds bezig met mijn eigen droom. Maar niet als solozeiler, hoor. Met mensen varen is de mooiste vracht die je kan hebben.”

Teuntje en Fosse

Teuntje en Fosse

“We zijn met zijn Fiat 500 op weg naar De Parade, om daar te gaan werken. We hebben elkaar ontmoet op het werk. Ik zag hem eerst. En daarna de auto.” - Teuntje. “Ik vind het leuk dat zij de auto ook wel gezellig vindt. Geen gedoe in de trant van ‘de auto of ik’.” - Fosse.

william ernst

William (en Ernst)

“Mijn schoonvader is ook mijn baas. Hij is kordaat en ‘kort voor de kar’. Hij is wel geduldig, kan dingen goed uitleggen, maar wijkt niet af van het gekozen spoor. Dat is zijn mentaliteit en dat gaat hem goed af.”

lucas- old couple side hug each other

Lucas

“Wij zijn op weg van Den Haag naar Den Helder voor een feest. In den Helder heb ik 35 jaar bij de marine gezeten, samen met mijn zwager. Ik hoop daar wat oude collega’s tegen te komen. Met maatjes oude herinneringen ophalen. Ik moet rijden, daar houdt zij niet van. Ik wel. De laatste twaalf jaar ben ik chauffeur van de admiraal geweest, tot mijn pensioen.”

yasan hakan

Yasin en Hakan

“We hebben samen onderdelen voor de auto opgehaald in Rotterdam. Wij zijn al vijf jaar goede vrienden. Onze ouders zijn ook bevriend. We hebben een speciale band, zien en bellen elkaar bijna elke dag. We hebben hetzelfde gevoel voor humor, lachen om dezelfde dingen.”

Meer voor Consumenten

StationStories

Regen of zonneschijn. Dag in, dag uit. Elke dag verwelkomen we, wereldwijd, ruim 25 miljoen mensen op onze tankstations.