Jump menu

Main content |  back to top

place Holder

DEZE SITE GEEFT INFORMATIE OVER DE PENSIOENREGELING VOOR MEDEWERKERS DIE VOOR 1 JULI 2013 IN DIENST ZIJN GETREDEN EN VOOR DIE DATUM ZIJN GAAN DEELNEMEN IN DE PENSIOENREGELING VAN SSPF: het pensioenpakket voor (ex)werknemers, gebeurtenissen die uw pensioen kunnen beïnvloeden en algemene informatie over Stichting Shell Pensioenfonds.

Nieuws

SPN houdt geschiktheid op hoog peil via partnership met SPO

17 apr 2014

Shell Pensioenbureau Nederland (SPN)* gaat een partnership aan met SPO*, professionele pensioenopleider voor pensioenfondsen. Op deze manier wordt de continue geschiktheidsbevordering van de betrokkenen bij de Shell pensioenfondsen SSPF en SNPS geborgd.

Nieuw informatieblad ‘pensioenkeuzes’

08 apr 2014

Het informatieblad ‘pensioenkeuzes’ is digitaal op deze site beschikbaar.

Herstelplan SSPF beëindigd

03 apr 2014

Per 31 maart 2014 is het herstelplan van het Shell Pensioenfonds officieel beëindigd. Op die datum was de dekkingsgraad drie kwartaaleinden achter elkaar boven het wettelijk vereiste niveau.

Onderzoek naar dienstverlening Shell Pensioenfonds

20 mrt 2014

Het Shell Pensioenfonds heeft voor de tweede keer meegedaan aan het jaarlijkse zogeheten BOP onderzoek. BOP staat voor: Benchmark Onderzoeksplatform Pensioenfondsen. Het onderzoek is eind 2013 uitgevoerd door TNS NIPO. In een online enquete werden actieve deelnemers en pensioengerechtigden gevraagd naar hun mening over over de communicatie en dienstverlening.