Van zaterdag 1 tot met woensdag 5 oktober organiseert Shell het Generation Discover festival op het Malieveld in Den Haag; het leukste gratis toegankelijke, educatieve evenement over energie, wetenschap en technologie in Nederland. Generation Discover is een unieke, interactieve, wetenschappelijke techniekervaring voor jong en oud.

Door middel van Generation Discover probeert Shell de relevantie en het belang van wetenschap, technologie, techniek en wiskunde aan te wakkeren onder kinderen, scholieren en studenten om ze klaar te stomen als onze ontdekkers van de toekomst.  Maar ook ouders, ondernemers, leerkrachten, bestuurders en andere professionals zijn natuurlijk welkom. 

Ook is er vanaf begin september een scholenprogramma beschikbaar. Dit bestaat uit onder andere uit een gastles in de klas door een Generation Discover ambassadeur, een ‘Do it Yourself instructie video voor op het Digiboard, materiaal voor een ‘Do it Yourself’ workshop- bijvoorbeeld hoe maak ik een zout waterauto, een magazine voor de leerlingen en een bezoek aan het Generation Discover Festival. 

Heb je kinderen op school? Neem contact op met de docenten en inspireer ze om ook naar dit gratis evenement te komen. Reserveer de datum in je agenda en kom naar het Generation Discover festival van 1-5 oktober! 

Voor meer informatie kan je mailen naar generation-discover@shell.com

Meer weten? Bezoek de speciale Generation discover website

 

 

Discover Social Investment

gerelateerde artikelen

Shell Eco-marathon is één van ‘s werelds meest uitdagende studentenwedstrijden op het gebied van innovatie, techniek en duurzaamheid.

LiveWIRE

Elk jaar ondersteunt Shell in Nederland met het LiveWIRE-programma meer dan achthonderd innovatieve startende bedrijven