Voor ontdekkers die de toekomst maken

Scholieren in het basis- en voortgezet onderwijs, studenten en jonge ondernemers: zij zijn de ontdekkers die de toekomst in al haar aspecten gaan maken. Niet alleen voor de toekomst van energie, maar voor de toekomst van ons allemaal. Daar hebben we de denkkracht van de volgende generatie voor nodig. Samen met haar partners wil Shell de komende jaren 1 miljoen jongeren inspireren en uitdagen hun ideeën te realiseren. Zo ontdekt Generation Discover zichzelf – met onze hulp.

Generation Discover Festival

Een plek waar jongeren wetenschap en technologie kunnen beleven. De verwondering, de vragen, de ontdekkingen, de oplossingen. Een festival dat de volgende generatie ontdekkers uit heel Nederland in beweging brengt.

Het startschot voor Generation Discover werd gegeven d.m.v. een vijfdaags festival op het Malieveld in oktober 2016. Een festival waarin jongeren alles wat wetenschap en technologie biedt, konden beleven. De verwondering, de vragen, de ontdekkingen, de oplossingen.

Bekijk ons Flickr album voor vele leuke foto's van dit festival.

Voor meer informatie kunt u mailen naar generation-discover@shell.com

Meer weten? Bezoek de speciale Generation discover website

 

 

Discover Social Investment

Shell eco-marathon

Shell Eco-marathon is één van ‘s werelds meest uitdagende studentenwedstrijden op het gebied van innovatie, techniek en duurzaamheid.

LiveWIRE

Elk jaar ondersteunt Shell in Nederland met het LiveWIRE-programma meer dan achthonderd innovatieve startende bedrijven