Samen maken we er een mooie zomer van

Met het zomerbonnenboekje vol fijne kortingen helpen wij je graag om elk uitje nog leuker te maken.

Samen goed op weg

Schonere energie en een sterke economie. Ook Shell wil daaraan bijdragen. Vijf doelen tonen hoe Shell dit in Nederland gaat doen.

Make the Future

Het #MakeTheFuture programma van Shell speelt in op de ontwikkelingen en de verschillende initiatieven die kunnen bijdragen aan een energierijke, CO2-arme toekomst.  Om een kijkje te nemen in lokale initiatieven, delen Esmerelda, Lisa, Wendy, Hans, Roland en Stefan hun verhaal. Zij nemen ons mee en tonen ons hoe ze zich dagelijks inzetten voor meer duurzame energie.

Wereldprimeur: eerste passagiersvlucht met duurzame synthetische kerosine

Vliegen op duurzame, synthetische kerosine gemaakt van CO2, water en hernieuwbare energie. Kan dat? Ja, zo bewijzen Shell en KLM. 

Laatste nieuws

Shell bevestigt hoger beroep in klimaatzaak

Shell gaat in beroep tegen de uitspraak van de rechtbank in Den Haag in de zaak die Milieudefensie en anderen aanspanden tegen Shell. Twee maanden geleden stelde de rechter dat Shell haar wereldwijde netto CO2-uitstoot in 2030 met 45% moet verminderen ten opzichte van het niveau van 2019.

Ontdekkers van de toekomst bedenken creatieve, slimme oplossingen voor wereldwijde uitdagingen

Als onderdeel van de bright ideas challenge werden leerlingen gevraagd unieke en slimme oplossingen te bedenken voor het leven in 2050. 

Shell opent haar eerste operationele waterstofvulpunt ter wereld voor streekbussen

Vandaag heeft Shell haar eerste waterstofvulpunt in gebruik genomen, op de busstalling van Qbuzz aan de Peizerweg in Groningen. 

Podcast: Marjan van Loon in gesprek met klimaatbewuste twintigers en dertigers

In de podcastserie “Marjan krijgt nieuwe energie” gaat president-directeur van Shell Nederland Marjan van Loon in gesprek met vijf klimaatbewuste twintigers en dertigers. 

Powering Progress

Shells strategie voor het versnellen van onze overgang naar netto nul uitstoot, in lijn met de samenleving. Met deze Powering Progress-strategie willen we waarde creëren voor aandeelhouders, klanten en de samenleving als geheel.

Lees meer

Welkom bij Shell, ook in deze bijzondere tijd

Het corona-virus heeft grote impact op ons dagelijks leven. Ook bij Shell nemen we maatregelen, in lijn met de richtlijnen van het RIVM. 

Lees meer over de maatregelen

Voor consumenten

Zoek een Shell station

Zoek het dichtstbijzijnde Shell tankstation en plan je route.

Shell brandstoffen

Welke benzine, diesel of alternatieve brandstoffen zijn beschikbaar bij een Shell tankstation?

Shell motoroliën en smeermiddelen

Shell is wereldwijd de nummer één leverancier van smeermiddelen, verken ons gamma motoroliën en smeermiddelen voor auto’s, motorfietsen, vrachtwagens en meer.

Elektrisch laden met Shell Recharge

Met onze snelladers ben je in 20 minuten weer onderweg.

Over Shell in Nederland: Feiten en cijfers

Wat weet jij écht over Shell in Nederland? Verrijk je kennis met feiten en cijfers. Ontdek bijvoorbeeld hoe we samen op weg zijn naar CO2-neutrale energie voor thuis, onderweg en op het werk.

Lees meer

Sustainability reports

We publish an annual sustainability report and a number of other reports addressing various  environmental, social and governance topics.

Shell Energy Transition Strategy

Read about how we are transforming as we accelerate the transition of our business to net-zero emissions, in step with society.

Annual Reports and publications

Our Annual Report, Sustainability Report, Tax Contribution Report and other annual publications are available online and as PDF download. A printed copy of our Annual Report can be ordered free of charge.