Miles & Me: Altijd iets Extra’s

Miles & Me: Altijd iets Extra’s

Laat u verrassen door Miles & Me en ontvang na iedere tankbeurt iets Extra’s. Of u nu zakelijk rijdt of privé. Wat dacht u bijvoorbeeld van een gratis welkomstdrankje bij uw volgende tankbeurt?

The Great Travel Hack Members discussing

The Great Travel Hack

Twee teams, 4800 kilometer, en één geweldige uitdaging om zo min mogelijk CO₂ uit te stoten. In The Great Travel Hack gaat het er niet om dat je sneller bent, maar schoner. Ontdek alles over het reisavontuur, de teams, de brandstoffen, en meer.

Samen planten we bomen

Samen planten we bomen

Wist je dat bomen CO₂ opslaan terwijl ze groeien? Staatsbosbeheer en Shell bundelen hun krachten voor gezondere en groenere bossen in Nederland. Samen planten Shell en Staatsbosbeheer in 12 jaar tijd 5 miljoen bomen . Shell hoopt zo bij te dragen aan een toekomst met minder CO2 en Staatsbosbeheer kan open plekken voorzien van nieuwe bomen. Daarnaast onderzoeken Shell en Staatsbosbeheer hoe zij op andere manieren kunnen samenwerken, bijvoorbeeld door van elkaar te leren en te blijven innoveren

co2 neutraal rijden

CO₂-neutraal rijden: vanaf nu mogelijk bij Shell

Vanaf nu is CO₂-neutraal rijden mogelijk op alle bemande Shell-stations in Nederland. U kunt op 3 manieren de CO₂-uitstoot van door u getankte brandstof compenseren. Uw bijdrage gaat, via de aankoop van CO₂-credits, naar internationale, gecertificeerde CO₂-compensatieprojecten. Lees meer.

Shell-CEO Ben van Beurden

Venster

Venster is het Nederlandstalige kwartaalmagazine van Shell Nederland. In dit nummer een interview met Shell-CEO Ben van Beurden. Hij spreekt over de klimaatproblematiek, zijn stijl van leidinggeven en de grootste financiële transformatie van het energieconcern ooit.

Laatste nieuws

Kadans Science Partner koopt Shell kantoor in Rijswijk

Kadans Science Partner en Shell Global Solutions International B.V. tekenen vandaag een koopovereenkomst voor het Shell* kantoor Kessler Park in de Plaspoelpolder in Rijswijk. Daarmee is Kessler Park van toekomstige bedrijvigheid verzekerd.

Shell opent nieuw energiebesparend station in Tilburg

Shell opent vandaag officieel een nieuw energiezuinig station in Tilburg. Verschillende snufjes zorgen voor een lager energieverbruik, wat weer zorgt voor minder uitstoot van CO2.  Het station is na Peulwijk Oost aan de A4 bij Delft het tweede energiezuinige Shell-station en er zullen er meer volgen. Shell streeft ernaar om de CO2-voetafdruk van haar stations in Nederland voor 2025 te halveren.

Podium kleurt oranje tijdens Shell Eco-marathon Europa in Londen

Een zelfgemaakte waterstofauto die 100 keer efficiënter rijdt dan een normale waterstofauto; daarmee hebben Twentse studenten tijdens Shell Eco-marathon Europa in Londen de wereldtitel én daarnaast de eerste plek in hun categorie veroverd. In totaal deden ruim 140 Europese teams uit 28 landen mee aan de wedstrijd, waarvan acht Nederlandse teams.

Ontdek onze barista koffie

Wat uw bestemming ook is, Shell heeft de perfecte koffiemelange om van uw reis iets bijzonders te maken.

Lees meer...

Voor consumenten

Shell brandstoffen

Hij is er. Onze beste brandstof ooit. Ontdek hoe nieuwe Shell V-Power onze beste brandstof prestaties en efficientie levert.

Shell motoroliën en smeermiddelen

Shell is wereldwijd de nummer één leverancier van smeermiddelen, verken ons gamma motoroliën en smeermiddelen voor auto’s, motorfietsen, vrachtwagens en meer.

Sustainability reports

We began reporting voluntarily on our environmental performance with the first Shell Report that covered 1997.

Annual Reports and publications

The 2018 Annual Report and Form 20-F, the 2018 Sustainability Report and the 2018 Investors' Handbook are now available for online reading and as PDF download.