Missie H2 partner van TeamNL en de Nederlandse sport

‘Missie H2’, de bundeling van zes sterke Nederlandse bedrijven in de energieketen, is een partnership aangegaan met TeamNL. Gasunie, Shell Nederland, Remeha, Stedin Groep, Port of Amsterdam en Groningen Seaports gaan onder de noemer Missie H2 en als partner van TeamNL in aanloop naar en tijdens de Olympische en Paralympische Spelen van Tokyo 2020 waterstof promoten als belangrijke en duurzame energiedrager voor de (nabije) toekomst.

Het festival voor jonge ontdekkers

Het festival voor jonge ontdekkers

Hoe kunnen we in de toekomst slimmer, zuiniger, schoner én socialer leven? Ontdek hoe wetenschap en technologie een belangrijke bijdrage leveren aan een wereld in transitie. Kom naar het Generation Discover festival van 2 tot en met 6 oktober in Rotterdam Ahoy. De wereld van morgen, beleef je vandaag.

Shell-CEO Ben van Beurden

Venster

Venster is het Nederlandstalige kwartaalmagazine van Shell Nederland. In dit nummer een interview met Shell-CEO Ben van Beurden. Hij spreekt over de klimaatproblematiek, zijn stijl van leidinggeven en de grootste financiële transformatie van het energieconcern ooit.

Laatste nieuws

Van Oord baggert op gebruikte frituurolie

Sleephopperzuiger HAM 316 vertrok op 18 september uit Rotterdam voor een reis op biobrandstof naar Cuxhaven (Duitsland). In een pilot met Shell zal het schip van maritieme aannemer Van Oord varen op biobrandstof van afvalproducten; in dit geval gebruikte frituurolie. De biobrandstof reduceert de CO2-uitstoot met ruim 40% vergeleken met conventionele scheepsbrandstof. 

9 Keer aan de slag met schonere energie

We gebruiken allemaal energie. En we weten allemaal dat we daar zuiniger mee om moeten gaan en schonere keuzes de toekomst hebben. Dat geldt voor rijden met de auto, het verwarmen van het huis, en voor de keuzes die we maken als we tal van producten kopen. Shell beweegt met Nederland mee. Met schonere keuze voor energie kan Nederland ook in beweging blijven. Negen voorbeelden van de energietransitie bij Shell in Nederland.

New Energy Challenge selecteert twaalf meest veelbelovende Europese en Israëlische start-ups

De twaalf finalisten van de vierde editie van de New Energy Challenge zijn bekend. Deze ondernemers ontwikkelen geavanceerde technologieën en oplossingen, die een belangrijke rol kunnen spelen in het voldoen aan de toekomstige energiebehoefte. Shell Ventures, de investeringstak van Shell, en het Participatiefonds Duurzame Economie Noord-Holland (PDENH) hebben onlangs een investering gedaan in Asperitas, de winnaar van vorig jaar.

Maak het verschil. Rij CO₂-neutraal.

Rij CO2-neutraal en ondersteun internationale CO2-compensatieprojecten. U kunt op 3 manieren de CO2-uitstoot van uw brandstof compenseren.

Lees hier meer over CO₂-neutraal rijden

Voor consumenten

Shell brandstoffen

Hij is er. Onze beste brandstof ooit. Ontdek hoe nieuwe Shell V-Power onze beste brandstof prestaties en efficientie levert.

Shell motoroliën en smeermiddelen

Shell is wereldwijd de nummer één leverancier van smeermiddelen, verken ons gamma motoroliën en smeermiddelen voor auto’s, motorfietsen, vrachtwagens en meer.

Sustainability reports

We began reporting voluntarily on our environmental performance with the first Shell Report that covered 1997.

Annual Reports and publications

The 2018 Annual Report and Form 20-F, the 2018 Sustainability Report and the 2018 Investors' Handbook are now available for online reading and as PDF download.