ONTDEK ONZE CARRIÈRES:

Ervaren professionals

Gebruik je talenten om binnen Shell echt een bijdrage te leveren aan de maatschappij. Samen met meer dan 80.000 collega's in ruim 70 landen maak je het verschil. 

Carrières in Pernis en Moerdijk

We hebben meerdere boeiende vacatures in Pernis en Moerdijk en zijn op zoek naar enthousiaste en veiligheidsbewuste teamspelers.

Starters en studenten

Op zoek naar een stage of je eerste baan voor na je studie? Reeds afgestudeerd en minder dan 3 jaar ervaring? Kom bij ons werken en ontdek samen betere energieoplossingen voor de toekomst.

Ontdek je nieuwe baan bij Shell

Ben je net klaar je opleiding of studie, of heb je al flink wat werkervaring? Bij Shell zijn er mogelijkheden voor iedereen. Kijk zelf maar.

Vind hier de rol die bij je past

  

Sohar Solar Qabas Oman 2020 Female Engineer

Ontwikkel je vaardigheden

Bij Shell ga je aan de slag met de allernieuwste technologie, zit je boven op de trends en zie je hoe ze in de praktijk werken. Laat je bij ons inspireren, verruim je kennis, verkrijg nieuwe vaardigheden en maak zo een flinke sprong voorwaarts in je persoonlijke ontwikkeling.

work colleagues in a meeting

Werk samen met ervaren collega's

Bij Shell werk je met professionals, collega’s die erg goed zijn in hun vakgebied. Net als je toekomstige teamleden en managers durf je anders te denken, en voel je je op je best met een diversiteit aan achtergronden en culturen, met veel verschillende ideeën en zeer ruime kennis.

mother and child in the living room

Zoek je balans in een cultuur met kernwaarden

Eerlijkheid, integriteit en respect zijn onze kernwaarden. Bij ons werk je in een omgeving die je aanmoedigt de beste versie van jezelf te zijn, met respect voor ieders persoonlijk gekozen pad.

employee working on her laptop

Werk aan de energie van morgen en vandaag

Speel een rol bij het ontwikkelen van wat nodig is voor de energiebehoefte van vandaag, en de energietransitie naar een volledig duurzame maatschappij. Dat doe je bij ons in een van de vele Shell-divisies en -subbedrijven, waar je in uiteenlopende rollen door kunt groeien en ook de wereld om ons heen vooruit kunt helpen.

OOK IN CARRIÈRES

Diversiteit en inclusiviteit

Bij Shell kun je het beste uit jezelf halen. We geven talent volop de ruimte om zichzelf te ontwikkelen, ongeacht je achtergrond of hoe je in het leven staat. 

Veranderaars

Shell voorziet Nederland van energie, en steeds vaker nieuwe energie. Medewerkers veranderen mee en dragen zo bij aan de energietransitie, ook op onverwachte plekken. Lees de verhalen van veertien veranderende Shell-medewerkers.

Young Shell

Impact maken en mooie ervaringen opdoen. Is dat niet wat alle starters willen? In deze serie delen 10 jonge Shell-ers wie ze zijn, wat hun leven heeft veranderd en waarom ze kozen om voor Shell te werken. 

Veelgestelde vragen over carrières bij Shell