MEDEDELING OVER SYSTEEMONDERHOUD

  • Bedankt voor je interesse in een baan bij Shell! Houd er rekening mee dat er tussen 25 maart en 2 april 2023 geen vacatures zichtbaar zullen zijn op onze website wegens voortdurende verbeteringen aan onze wervingssystemen. Je kunt je profiel ook met ons delen om je interesse voor een baan bij Shell kenbaar te maken door je te registreren op onze Shell Talent Community.

ONTDEK ONZE CARRIÈRES IN:

Renewables and Energy Solutions

Bij Shells Renewables and Energy Solutions richten professionals zich op het leveren van hernieuwbare en koolstofarme energieoplossingen. Die helpen Shell vooruit naar het doel om in 2050, of eerder, een bedrijf met netto nul-uitstoot te zijn.

Information Technology

Onze IT-specialisten zijn van fundamenteel belang voor het succes van Shell en helpen bij het bouwen en implementeren van IT-oplossingen in ons hele bedrijf.

Carrières in Pernis en Moerdijk

We hebben meerdere boeiende vacatures in Pernis en Moerdijk en zijn op zoek naar enthousiaste en veiligheidsbewuste teamspelers.

Starters en studenten

Op zoek naar een stage of je eerste baan voor na je studie? Reeds afgestudeerd en minder dan 3 jaar ervaring? Kom bij ons werken en ontdek samen betere energieoplossingen voor de toekomst.

OOK IN CARRIÈRES

Diversiteit en inclusiviteit

De talenten van tegenwoordig zijn veelzijdiger dan ooit. Een werkomgeving die ruimte biedt voor verschillen is van groot belang voor het vernieuwen, ontwikkelen en behouden van die talenten.

Veranderaars

Shell voorziet Nederland van energie, en steeds vaker nieuwe energie. Medewerkers veranderen mee en dragen zo bij aan de energietransitie, ook op onverwachte plekken. Lees de verhalen van veertien veranderende Shell-medewerkers.

Zie ook

Veelgestelde vragen over carrières

Wil je meer weten over werken bij Shell of over onze sollicitatieprocedure?

Fraude met personeelswerving

Dit is een belangrijke mededeling over frauduleuze wervingsacties naar buiten toe.