Functies bij Shell Discipline Engineering behoren tot de meest uitdagende in de energie-industrie. Ontdek waarom je met een carrière in engineering bij Shell zeker bent van een gevarieerde en mondiaal verbonden toekomst. Of je nu op onze raffinaderijen, gasinstallaties of offshore productie-units engineering- en technologienormen opstelt of herdefinieert of aan een van onze baanbrekende projecten werkt, je rol is altijd actief, uitdagend en de moeite waard.

Je bevindt je in de voorhoede van innovatie, op zoek naar nieuwe wegen om in de toenemende energiebehoefte te voorzien. Als engineer bij Shell kun je niet alleen je horizon verbreden, maar ook je stempel zetten op de toekomst van de industrie.

Wij zoeken niet alleen creatieve denkers, maar ook naar mensen met technische knowhow en praktische ervaring. Als lid van een ondersteunend en geïntegreerd team kun je voortdurend leren en je kennis en competenties steeds verder ontwikkelen.

Je werkt misschien wel samen met de beste engineers uit de industrie op locaties over de hele wereld.

Ook in Professionals

Vacatures zoeken voor professionals

Bekijk de carrièremogelijkheden bij Shell en ontdek hoe je iets voor de maatschappij kunt betekenen.

Waarom Shell?

Kom werken bij een opmerkelijk team dat zich geheel richt op de ontwikkeling van energiebronnen die nodig zijn om vooruitgang een nieuwe impuls te geven.