In een functie bij Shell Information Technology bevind je je in de voorhoede van IT-innovatie.

Ons veelzijdige team IT'ers levert ondersteuning voor baanbrekende IT-oplossingen die de groei stimuleren, de prestaties stroomlijnen en de efficiency vergroten.

Je werkt samen met een aantal toonaangevende namen in de industrie, zoals Microsoft, SAP en IBM. Om deze reden is het belangrijk dat je beschikt over commercieel inzicht en technologische vaardigheden en dat je oplossingen voor praktische problemen kunt zien en implementeren.

In een IT-functie bij Shell krijg je technische, commerciële en managementtrainingen aangeboden, naast algemene loopbaanprogramma's. Tijdens je werk aan projecten die in de industrie toonaangevend zijn, word je dagelijks uitgedaagd met taken die simpele IT-functies overstijgen.

De uitdaging waar de energiesector de komende decennia voor staat, is enorm. IT-specialisten zijn daarbij van cruciaal belang om binnen de gehele value chain hoogwaardige en kosteneffectieve oplossingen te leveren.

IT is onderdeel van alles wat wij doen bij Shell. Het is zelfs zo dat grote successen bij Shell - exploratiesuccessen of grote productiestijgingen - allemaal worden ondersteund door state-of-the-art software die alleen door uitstekende professionals kunnen worden onderhouden.

UITDAGENDE VACATURES IN IT

Applying for a job

Job search for professionals

Explore Shell's career opportunities and discover how you can make an impact with Shell.

Why choose Shell?

Join a remarkable team committed to developing the energy resources needed to power progress.

Shell Talent Community

The Shell Talent Community is a great way for you to learn about career opportunities in your areas of expertise, as well as relevant news and events.