Maak deel uit van een gemeenschap van experts in Information Digital Engineering, breng ideeën tot werkelijkheid en integreer (Artificial Intelligence) AI in elk aspect van onze organisatie, help onze bestaande bedrijven effectiever, efficiënter en concurrerender te worden terwijl we de ontwikkeling van de volgende generatie schone energieoplossingen versnellen.

We werken in gemeenschappen, waarbinnen we snel en op schaal samen werken en co-creëren.

Digitalisation at Shell

Digitalisering bij Shell

Binnen Shell versnelt het tempo van digitale invoering bijna exponentieel. We bieden deskundigheid op het gebied van data-oplossingen voor een breed scala aan platforms, tools en technologieën, waarbij we constant de markt scannen op het nieuwste technologische aanbod. Daarnaast bieden onze ruim 7500 Information & Digital Technology-professionals faciliteiten en data-oplossingen voor commerciële toepassingen; we bouwen interne capaciteit en verankeren alles wat digitaal is in elke aspect van ons bedrijf.

Digitalization virtual reality

Versnellen van de digitale reis

Digitale technologie raakt snel verouderd en de volgende technologiegolf brengt mogelijk nog grotere veranderingen met zich mee dan wat we tot nu toe hebben gezien. Om impact te maken en dit op grote schaal te behouden moeten we snel en wereldwijd oplossingen ontwikkelen en implementeren.

We nemen actief deel aan de data- en analysecertificering van de praktijk, omdat dit het aanleren van nieuwe relevante vaardigheden en datageletterdheid ondersteunt, die beide cruciaal zijn voor het succes van Data & Analytics en haar zakelijke partners. Onze belangrijkste aandachtsgebieden zijn onder meer gegevensverzamelingen, tools en technologieën, en analyse en storytelling. Daarnaast omvatten de activiteiten van Data & Analytics onder meer Tech Talks, Hackathons en Python. 

Powering Progress with Information Data & Analytics

Powering Progress met Information Data & Analytics

We standaardiseren benaderingen en stemmen gemeenschappelijke datastructuren, platforms, tools en werkwijzen binnen bedrijven op elkaar af. Hiermee kunnen we naadloos best practices delen, coderen en werken in multidisciplinaire wereldwijde teams. Met digitale technologieën maken we het mogelijk om volledig nieuwe energiesystemen te ontwerpen en te gebruiken op apparaat-, fabrieks- en regionale schaal, waarmee de ecologische voetafdruk van industriële processen drastisch wordt verminderd.

MAAK KENNIS MET ONZE MEDEWERKERS:

WERKEN BIJ SHELL

  • Wij zijn één team

    Bij Shell werk je in teamverband met andere experts uit onze bedrijven en combineer je commercieel inzicht met technische en data-expertise. Je maakt deel uit van een team van de beste en slimste collega’s die praktische oplossingen ontwikkelen, waardoor je kunt leren en verbeteren.

  • Vind je eigen balans

    Geniet van flexibele werkregelingen en ontvang een concurrerende vergoeding en voordelen voor een verrijkende carrière.

  • Meerdere trajecten om je carrière te stimuleren

    Onze zakelijke behoeften zijn divers en voortdurend in ontwikkeling, waardoor medewerkers verschillende loopbaantrajecten kunnen verkennen.

Neem even de tijd om Shell beter te leren kennen

Information Technology

Onze it-specialisten zijn van fundamenteel belang voor het succes van Shell en helpen bij het bouwen en implementeren van IT-oplossingen in ons hele bedrijf.

Energie en innovatie

Moderne vormen van energie, zoals windenergie en zonne-energie, liggen steeds meer binnen handbereik. Bij Shell gebruiken wij menselijke vindingrijkheid, innovatie en technologie om onze klanten deze energie aan te bieden, terwijl wij er tegelijkertijd naar streven om onze invloed op het milieu te beperken.

Digitalisation in Energy

Digitalisation is transforming the energy industry, by improving efficiency and safety, as well as facilitating the use of renewable energy.