woman writing on sticky notes

De IT-behoeften van Shell ontwikkelen zich voortdurend naarmate opkomende digitale technologieën een nieuwe invulling geven aan de omgeving waarin wij actief zijn. Onze mensen voorzien van kennis en nieuwe relevante vaardigheden is essentieel om digitale oplossingen efficiënt op te schalen. We doen dit door middel van centra voor capaciteitsopbouw die zijn opgericht voor Design Engineering, Enterprise Resource Planning, Information Data & Analytics, Project & Programme Management, Software Engineering, Transformational Change, Business Products and Platform Capability, Citizen Development, Power Digital Core, en Strategy & Planning.

Information & Design Capability Centres

Enterprise Resourcing Planning

Enterprise Resource Planning

Enterprise Resource Planning is het capaciteitscentrum van Shell voor marktconforme oplossingen. We werken samen met al onze afdelingen op hun digitale reis en helpen hen de waarde van hun investeringen te maximaliseren.

Information, Data & Analytics (IDA)

Information Data & Analytics

De Information Data & Analytics-professionals van Shell leveren business en technologie over het hele spectrum van ongestructureerde tot gestructureerde data. We beschikken over grondige kennis van het zakelijke domein en technologie om schaalbare en repliceerbare oplossingen te bieden die de bedrijfswaarde vergroten.

Project & Programme Management

Project & Programme Management

Het Project & Programme Management-team streeft ernaar om sneller duurzame waarde te realiseren door met een ondernemersmentaliteit capaciteiten te ontwikkelen en best practices in te bedden. We koesteren getalenteerde professionals en bevorderen een lean-agile praktijk met een voortdurende gerichtheid op het leveren van toegevoegde waarde.

Power Digital Core

Power Digital Core

Power Digital Core maakt een capaciteitscentrum van wereldklasse mogelijk voor de geïntegreerde energieactiviteiten van Shell. Hier wordt gebouwd aan energiewaardeketens en wordt een veilige, naadloze en geïntegreerde digitale klantervaring geboden.

Design Engineering

Design Engineering

Het Design Engineering-team bouwt rendabele, eenvoudig te gebruiken, veilige en schaalbare IT-systemen. Wij zijn de veelgevraagde innovatie- en bedrijfsgerichte partners voor Shell-bedrijven en leveren hoogwaardige technologische oplossingen. Daarnaast ondersteunt het team best practices in de sector door middel van solution engineering, quality engineering, beveiliging en compliance.

Software Engineering

Software Engineering

Onze software engineers werken samen aan de ontwikkeling van schaalbare oplossingen, waarbij ze technische vaardigheden toepassen in onze gemeenschap van natuurlijke teams en bouwen aan commerciële en productieklare software. Door onze oplossingen op het juiste spoor te houden, winnen we het vertrouwen van onze stakeholders en hebben we de vrijheid om nieuwe wegen in te slaan om de uitdagingen van morgen aan te pakken.

Transformational Change

Transformational Change

De grootste waarde van digitalisering komt van veranderde werkprocessen. Succesvolle digitale transformatie vereist een vastberaden gerichtheid op verandermanagement, en dit team streeft ernaar om bedrijfseigen transformatie mogelijk te maken en tegelijkertijd de continuïteit te beschermen en voorspelbare en duurzame resultaten te behalen. We versnellen de invoering van IT-oplossingen en waardecreatie door investeringen in informatietechnologie.

Business Products & Platform Capability

Business Products and Platform Capability

Het Business Products and Platform Capability-team is verantwoordelijk voor productlevering. We bouwen zakelijke producten en platforms door een combinatie van technische en zakelijke deskundigheid.

Do It Yourself, or DIY

Do It Yourself (DIY)

Ons ‘Do It Yourself (DIY)’ richt zich op het inzetten van low-code en no-code tools binnen Shell. Hiermee willen we mogelijk maken dat iedere medewerker de productiviteit kan verbeteren, kan zorgen voor organisatorische flexibiliteit en waarde kan genereren om bij te dragen aan de Powering Progress-strategie van Shell en de digitale transformatie te versnellen door middel van toegankelijke, veilige en betrouwbare tools en platforms. Ons DIY-team helpt iedereen bij Shell IT-oplossingen te bouwen waarmee we onze mensen de middelen geven zelf aan digitalisering te werken, onze leveringssnelheid verhogen en we binnen het bedrijf onaangeboorde waarde kunnen ontsluiten.

Strategy & Planning (S&P)

Strategy & Planning

Het Strategy & Planning-team werkt samen met en over alle bedrijfsonderdelen heen om te zorgen voor afstemming met de Information Technology-strategie van Shell.

Software Engineering

Maak onderdeel uit van de software-engineers van Shell en werk samen aan schaalbare oplossingen te ontwikkeling die de bedrijfswaarde vergroot en nieuwe mogelijkheden versnelt. De software engineers van Shell passen uitstekende technische vaardigheden toe binnen een levendige wereldwijde gemeenschap van teams die gepassioneerd zijn over innovatie en investeren in mensen.

Information Data & Analytics

Sluit je aan bij de Information Data &Analytics-professionals bij Shell die IT-technologieoplossingen leveren in het volledige spectrum van ongestructureerde tot gestructureerde gegevens.

Design Engineering

Ontdek meer mogelijkheden bij Shell's Design Engineering - een levendige wereldwijde gemeenschap van creatieve, technisch onderlegde ontwerpingenieurs en agile teamspelers die hun kennis en expertise gebruiken om hun weg te banen naar shell's Powering Progress-strategie.