Vind je team & laat jouw ervaring tellen. Ontdek het brede scala aan beschikbare carrières.

Onze wereldwijde activiteiten bieden een breed scala aan mogelijkheden. Onze loopbaantrajecten zijn breed en bestaan uit werkcategorieën met vele verschillende functies en verantwoordelijkheden. Als je een expert of een nieuwsgierige zelfstarter, een innovatieve denker en een teamspeler bent, verken dan de verscheidenheid aan rollen die worden aangeboden binnen Software Engineering. Je gebruikt al je softwarekennis en technologische vaardigheden om een positief verschil te maken voor mensen en gemeenschappen en krijgt bij elke stap ondersteuning van onze leiders en collega’s; je bouwt een doelgerichte loopbaan op waar je trots op kunt zijn.

Experience Design

Experience Design

Het Experience Design-team werkt aan een digitaal platform dat zorgt voor transparantie in het koolstofvrij maken van de toeleveringsketen en Shell-leveranciers ondersteunt bij hun energietransitie, waarbij ze kunnen overstappen naar de koolstofarme alternatieven die Shell biedt. Het team heeft een klantgericht platform geleverd waarmee ze op één plek het beste van Shell naar klanten brachten en aanbiedingen snel naar de markt konden worden gebracht.

eco-marathon-asia-day

Business Platforms

Onze vaktechnische deskundigheid op het gebied van software engineering staat centraal in onze zakelijke platforms. We bieden keuze en flexibiliteit door het verwerven van marktconforme IT-platforms, maximaliseren de waarde van data, ontwerpen en beheren onze IT met Agility, en onderhouden een vereenvoudigde IT Architectural Foundation.

Agile Hub

Agile Hub

Als lid van het Agile Hub-team bouw je aan grotere samenwerking en snellere verbindingen tussen onze bedrijven en onze klanten. De afgelopen tijd heeft ons Agile Hub-team een enorme bijdrage geleverd aan de levering van schonere energie. We hebben innovatie en projecten mogelijk gemaakt die schone energie ondersteunen die bijdraagt aan de belofte van Shell om tegen 2050 een netto nul uitstoot van kooldioxide te bereiken. 

Ons team heeft door nauwe samenwerking het Nederlandse Shell Energy Retail-huisenergiebedrijf ondersteund, dat hernieuwbare elektriciteit levert aan Nederlandse huishoudens en zo de uitstoot van CO2-gas compenseert.

Native Software Engineering

Native Software Engineering

Het Native Software Engineering-team beschikt over een realtime datafeed om de nauwkeurigheid van prognoses te vergroten, duurzame activa winstgevend te maken en het bedrijf te helpen af te stappen van het gebruik van fossiele brandstoffen.

Wij maken deel uit van een team waarin je de unieke kans hebt om een verschil te maken voor onze energiebedrijven. We gebruiken cloud-native ontwikkelingstechnologieën om de digitalisering in al onze organisatiefuncties te versnellen en op te schalen.

We moderniseren software engineering door kritieke applicaties te ontwikkelen met cloud-native ontwikkelingstechnologieën. We versnellen het ontwikkelingsproces, vergroten flexibiliteit en stellen het bedrijf in staat sneller te reageren op vragen uit de markt.

Software-as-a-service

Software-as-a-Service

Salesforce, Workday en ServiceNow is ons Software-as-a-Service aanbod. We zetten dit in om oplossingen en bedijfsbrede platforms te leveren voor zakelijke, HR- en IT-processen die de 82.000 Shell-medewerkers ondersteunen. Veiligheid en kwaliteit zijn de twee kritische elementen in software ontwikkeling. Momenteel werkt het team aan toevoeging van een derde element - ‘groen’. Als ze hierin slagen, wordt het mogelijk om hoogwaardige, veilige en groene software producten te maken. Met behulp van het groene softwareprogramma binnen Software Engineering worden gegevens verzameld over emissie-intensiteit van gegevensleveranciers om richting te geven aan de inzet van softwareproducten.

Het Salesforce team werkt aan een technologiestapel waarmee Shell-klanten met hernieuwbare bronnen kunnen voorzien in hun energiebehoeften thuis. Het team helpt gebruikers ook om een creatievere werkomgeving op te zetten en tegelijkertijd tijd, geld en energie te besparen door softwarerobots te introduceren.

Bij Shells verhaal wordt verteld door de verhalen van onze mensen

MAAK KENNIS MET ONZE MEDEWERKERS

MAAK KENNIS MET ONZE MEDEWERKERS

Ik ben er trots op dat ik aan het hoofd sta van een team dat schonere energieoplossingen levert met behulp van de volgende generatie optimalisatie, robotica en geïntegreerde blockchain.

Abhilasha, Specialist Technical Data-Geomatics | Sinds 2018 in dienst van Shell

Lees Abhilasha's visie voor de toekomst
MAAK KENNIS MET ONZE MEDEWERKERS

MAAK KENNIS MET ONZE MEDEWERKERS

Mijn ervaring met Shell heeft me geleerd dat hoe groter het bedrijf is, hoe meer kansen je hebt.

Aparajita, Associate Application Delivery Lead | Sinds 2016 in dienst van Shell

Bekijk Aparajita's leven bij Shell

  

WERKEN BIJ SHELL

  • Wij zijn één team

    Bij Shell werk je in teamverband met andere experts uit onze bedrijven en combineer je commercieel inzicht met technische en data-expertise. Je maakt deel uit van een team van de beste en slimste collega’s die praktische oplossingen ontwikkelen, waardoor je kunt leren en verbeteren.

  • Vind je eigen balans

    Geniet van flexibele werkregelingen en ontvang een concurrerende vergoeding en voordelen voor een verrijkende carrière.

  • Meerdere trajecten om je carrière te stimuleren

    Onze zakelijke behoeften zijn divers en voortdurend in ontwikkeling, waardoor medewerkers verschillende loopbaantrajecten kunnen verkennen.

Information Technology

Onze it-specialisten zijn van fundamenteel belang voor het succes van Shell en helpen bij het bouwen en implementeren van IT-oplossingen in ons hele bedrijf.

Information Data & Analytics

Sluit je aan bij de Information Data &Analytics-professionals bij Shell die IT-technologieoplossingen leveren in het volledige spectrum van ongestructureerde tot gestructureerde gegevens.

Design Engineering

Ontdek meer mogelijkheden bij Shell's Design Engineering - een levendige wereldwijde gemeenschap van creatieve, technisch onderlegde ontwerpingenieurs en agile teamspelers die hun kennis en expertise gebruiken om hun weg te banen naar shell's Powering Progress-strategie.