Onze TaCIT-professionals werken met een aantal van de meest innovatieve IT-technologieën in de energiesector.

Het baanbrekende TaCIT-team van Shell is een afdeling waar grenzen worden verlegd en technische IT wordt gecombineerd met technologie en vooruitgang in engineering. Onze experts bij TaCIT combineren IT, commercie, wetenschap, en technologie om toekomstgerichte oplossingen te vinden voor ondernemingsfuncties variërend van raffinaderij-optimalisatie en putautomatisering tot het verzamelen, interpreteren en in kaart brengen van seismische data.

Aangezien Shell steeds vooruitstrevender technische methodes toe wil passen, zijn we op zoek naar creatieve denkers uit verschillende specialismen die de snelheid van de technologische ontwikkeling kunnen opvoeren, wereldwijd oplossingen door de gehele value chain kunnen inzetten, en kunnen inspelen op de behoeften van onze klanten en partners.

Wat we zoeken

Een van de belangrijkste doelstellingen van TaCIT is om IT-innovatie te stimuleren door de integratie van onze technische activiteiten. Daarom zijn we op zoek naar toptalenten die over bewezen technische deskundigheid beschikken, maar ook naar mensen met specialismen op verschillende technische gebieden, en naar experts met "hybride" vaardigheden en uitgebreide ervaring.

Bij TaCIT werken de scherpste denkers onder geowetenschappers, geofysici, geologen, geomechanici, productiegeologen, productieseismologen, reservoir engineers en geoinformatiemanagement-analisten. Wij zijn voortdurend op zoek binnen Shell, maar schakelen ook andere bedrijven, academies en experts binnen en buiten onze industrie in ter behoud van onze concurrentievoorsprong en ons innovatievermogen.

Een essentiële voorwaarde is dat je kunt werken in een divers, op samenwerking gericht team waarin alle aspecten van onze technische activiteiten samenkomen. Verder zoeken wij creatieve denkers die mogelijkheden voor de ontwikkeling van innovaties waarmee Shell werkelijk impact kan hebben, kunnen identificeren, niet alleen voor wat betreft IT, maar in alles wat we doen. In ruil daarvoor bieden wij een aantal uitstekende opleidingsprogramma's en mogelijkheden om je eigen carrièrepad te ontwikkelen.

foto van onderaf van werknemer achter de staart van een vliegtuig

Maak kennis met de manager

Amy Suhl, Vice President en CIO for Projects & Technology, ziet TaCIT als een bedrijfsonderdeel dat Shell een duidelijke voorsprong in de industrie geeft.

"Sommige dingen die we doen, zijn gewoonweg verbazingwekkend", zegt zij. "Wij kunnen dingen doen waar andere bedrijven alleen maar van kunnen dromen."

Een van de belangrijkste factoren van het succes van Shell is volgens haar dat het bedrijf niet alleen probeert om voortdurend nieuwe technologieën te ontwikkelen, maar ook nieuwe toepassingen voor al bestaande technologieën weet te vinden.

"Wij kijken naar hoe de technologie kan worden gebruikt voor zaken waar misschien nog niet eerder aan gedacht is", vertelt Amy. Ze vervolgt: "Er wordt nu bijvoorbeeld bekeken hoe onbemande luchtvoertuigen (UAV's) ingezet kunnen worden om veilig en efficiënt inspecties uit te voeren."

Amy karakteriseert TaCIT - en ook de bredere rol van functionele IT - als een afdeling die ernaar streeft om "informatie te leveren met de snelheid die we nodig hebben, met het middel dat wij hebben en ongeacht waar wij zitten." Het is volgens haar een cruciaal onderdeel van het bedrijf, dat Shell naar een nieuwe, innovatieve toekomst gaat leiden.

Ook in Professionals

Vacatures zoeken voor professionals

Bekijk de carrièremogelijkheden bij Shell en ontdek hoe je iets voor de maatschappij kunt betekenen.

Waarom Shell?

Kom werken bij een opmerkelijk team dat zich geheel richt op de ontwikkeling van energiebronnen die nodig zijn om vooruitgang een nieuwe impuls te geven.