De activiteiten binnen productie en onderhoud zijn van groot belang voor het succes van Shell. Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor het veilig binnen de specificaties laten draaien van de fabrieken. Samen met je collega's vorm je een ploeg en dit maakt teamwork tot een essentieel onderdeel van jouw baan.

Als onderhoudsmedewerker bereid je zowel preventief als correctief onderhoud  voor en speel je een belangrijke rol in de begeleiding en uitvoering van het werk. Je maakt deel uit van een divers team en werkt nauw samen met de procesoperators en de vele aannemer-collega’s die voor ons werken.

Newspaper and juice on the table

Ontdek de mogelijkheden

Heb je verantwoordelijkheidsgevoel, ben je een teamspeler en denk je in oplossingen? Wij bieden een dynamische werkomgeving met veel verantwoordelijkheid, goede werkomstandigheden en langdurige loopbaanuitdaging.

Moerdijk vacatures

Moerdijk vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden op Moerdijk? Kijk dan hier.

Ervaren HBO-ers

Ervaren HBO-ers

Heb jij je HBO diploma en al werkervaring opgedaan? Kijk dan hier naar de mogelijkheden op onze sites.

Meer Informatie

Shell Pernis

Shell Pernis is de grootste raffinaderij van Europa en één van de grootste raffinaderijen ter wereld. Het terrein biedt naast olieverwerkende fabrieken huisvesting aan chemische fabrieken van Shell en andere bedrijven.

Shell Moerdijk

Shell Moerdijk maakt chemische producten op basis van aardolie. Het is een van de grootste chemische complexen van Nederland en Europa.

Make the Future

Het #MakeTheFuture programma van Shell speelt in op de ontwikkelingen en de verschillende initiatieven die kunnen bijdragen aan een energierijke, CO2-arme toekomst.  Om een kijkje te nemen in lokale initiatieven, delen Esmerelda, Lisa, Wendy, Hans, Roland en Stefan hun verhaal. Zij nemen ons mee en tonen ons hoe ze zich dagelijks inzetten voor meer duurzame energie.

Laatste Nieuws

Shell werkt aan oplossingen voor geluid compressor

Vannacht hebben wij vijf geluidsklachten vanuit Vlaardingen ontvangen. Het geluid komt van een compressor in een fabriek op het terrein van Shell Pernis. We vinden het heel vervelend voor omwonenden dat ze overlast ervaren.

Shell bouwt een biobrandstoffenfabriek in Pernis

Afgelopen donderdag kondigde Shell de start van de bouw aan van de eerste biobrandstoffenfabriek voor Shell wereldwijd, op het terrein van Shell Pernis. De nieuwe fabriek gaat biobrandstoffen produceren uit rest- en afvalproducten.

Shell Pernis nodigt haar buren graag uit om weer eens bij te praten

Dit doen we op donderdag 4 november as. Er zal uitgebreid aandacht zijn voor de start van de bouw van de biobrandstoffen fabriek en we nemen u mee op reis door de afgelopen periode maar zeker ook op weg naar de toekomst. Natuurlijk staan wij open voor onderwerpen die u graag wilt bespreken en geven wij antwoord op al uw vragen. Na afloop nemen wij u mee voor een rondrit per bus over ons terrein. Hopelijk tot ziens op 4 november!

Shell medewerkers fietsen voor “Vrienden van Sophia”

Zaterdag 11 september hebben 150 Shell collega’s gefietst voor Sophia.