De activiteiten van Operations en Onderhoud zijn van groot belang voor het aanhoudende succes van Shell. Bij Operations en Onderhoud maak je deel uit van een groeiend team dat belast is met de veilige en efficiënte dagelijkse activiteiten van onze raffinaderijen.

We zijn op zoek naar enthousiaste en veiligheidsbewuste teamspelers in de functies van onderhoudstechnici en procesoperators.

Starters

In een hecht team houd je je bezig met interessante technische werkzaamheden die aansluiten op je vaardigheden. Via een gestructureerd leerprogramma, praktijkprojecten, continue feedback en ondersteunende collega’s, bieden onze banen voor starters je de kans om kennis op te doen en een verschil te maken in de door jou gekozen specialisatie. Enthousiast? Bekijk hieronder de openstaande vacatures voor starters met een MBO of HBO achtergrond. Starters met een WO achtergrond kunnen solliciteren voor het Shell Graduate Programma.

Moerdijk vacatures

Startende HBO-ers

Shell collega voert een inspectie uit.

Ervaren Professionals

Heb je verantwoordelijkheidsgevoel, ben je een teamspeler en denk je in oplossingen? Wij bieden een dynamische werkomgeving met veel verantwoordelijkheid, een langdurige loopbaanuitdaging en uitstekende werkomstandigheden. Bij Shell Nederland profiteer je van een ongeëvenaard ontwikkelingsprogramma van het hoogste niveau binnen de sector, waarmee je toegang verkrijgt tot specialistische kennis die je carrière naar nieuwe hoogten zal stuwen.

Meer Informatie

Shell Pernis

Shell Pernis is de grootste raffinaderij van Europa en één van de grootste raffinaderijen ter wereld. Het bedrijfsterrein biedt naast olieverwerkende fabrieken huisvesting aan chemische fabrieken van Shell en van andere bedrijven.

Shell Moerdijk

Shell Moerdijk maakt chemische producten op basis van aardolie. Het is een van de grootste chemische complexen van Nederland en Europa.

Solvent DeAsphalter fabriek

Drie jaar geleden kondigde Shell de bouw van een nieuwe fabriek op Shell Pernis aan: de Solvent Deasphalter (SDA)-fabriek.

Laatste Nieuws