De activiteiten binnen productie en onderhoud zijn van groot belang voor het succes van Shell. Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor het veilig binnen de specificaties laten draaien van de fabrieken. Samen met je collega's vorm je een ploeg en dit maakt teamwork tot een essentieel onderdeel van jouw baan.

Als onderhoudsmedewerker bereid je zowel preventief als correctief onderhoud  voor en speel je een belangrijke rol in de begeleiding en uitvoering van het werk. Je maakt deel uit van een divers team en werkt nauw samen met de procesoperators en de vele aannemer-collega’s die voor ons werken.

Newspaper and juice on the table

Ontdek de mogelijkheden

Heb je verantwoordelijkheidsgevoel, ben je een teamspeler en denk je in oplossingen? Wij bieden een dynamische werkomgeving met veel verantwoordelijkheid, goede werkomstandigheden en langdurige loopbaanuitdaging.

Moerdijk vacatures

Moerdijk vacatures

Benieuwd naar de mogelijkheden op Moerdijk? Kijk dan hier.

Ervaren HBO-ers

Ervaren HBO-ers

Heb jij je HBO diploma en al werkervaring opgedaan? Kijk dan hier naar de mogelijkheden op onze sites.

Meer Informatie

Shell Pernis

Shell Pernis is de grootste raffinaderij van Europa en één van de grootste raffinaderijen ter wereld. Het terrein biedt naast olieverwerkende fabrieken huisvesting aan chemische fabrieken van Shell en andere bedrijven.

Shell Moerdijk

Shell Moerdijk maakt chemische producten op basis van aardolie. Het is een van de grootste chemische complexen van Nederland en Europa.

Make the Future

Het #MakeTheFuture programma van Shell speelt in op de ontwikkelingen en de verschillende initiatieven die kunnen bijdragen aan een energierijke, CO2-arme toekomst.  Om een kijkje te nemen in lokale initiatieven, delen Esmerelda, Lisa, Wendy, Hans, Roland en Stefan hun verhaal. Zij nemen ons mee en tonen ons hoe ze zich dagelijks inzetten voor meer duurzame energie.

Laatste Nieuws

Shell Pernis bus wederom als Pamper-express!

De Shell Pernis bus gaat de komende week dienst doen als speciale ‘luier-bus’ voor de Voedselbank.

Tweede leven voor oude brandweerslangen

Via social media zocht Stichting AAP oude brandweerslangen voor hun apen. Naast het betere slingerwerk worden de slangen ook gebruikt om eten in te verstoppen. En laat de Shell Pernis Bedrijfsbrandweer nu ruim 20 oude slangen hebben liggen!

Girl’s Day 2021 bij Shell Pernis

Shell Pernis opent vandaag virtueel de deuren voor 35 meisjes van de Charles de Foucauld MAVO in Spijkenisse. De scholieren maken kennis met de industrie en vrouwelijke medewerkers van Shell Pernis.

Blikseminslag verzorgt storing

Vanwege een blikseminslag hebben wij een fabriek gedeeltelijk uit bedrijf moeten nemen.