De activiteiten van Operations en Onderhoud zijn van groot belang voor het aanhoudende succes van Shell. Bij Operations en Onderhoud maak je deel uit van een groeiend team dat belast is met de veilige en efficiënte dagelijkse activiteiten van onze raffinaderijen.

We zijn op zoek naar enthousiaste en veiligheidsbewuste teamspelers in de functies van onderhoudstechnici en procesoperators.

Wells engineering

Starters

In een hecht team houd je je bezig met interessante technische werkzaamheden die aansluiten op je vaardigheden. Via een gestructureerd leerprogramma, praktijkprojecten, continue feedback en ondersteunende collega’s, bieden onze banen voor starters je de kans om kennis op te doen en een verschil te maken in de door jou gekozen specialisatie. Enthousiast? Bekijk hieronder de openstaande vacatures voor starters met een MBO of HBO achtergrond. Starters met een WO achtergrond kunnen solliciteren voor het Shell Graduate Programma.

Shell collega voert een inspectie uit.

Ervaren Professionals

Heb je verantwoordelijkheidsgevoel, ben je een teamspeler en denk je in oplossingen? Wij bieden een dynamische werkomgeving met veel verantwoordelijkheid, een langdurige loopbaanuitdaging en uitstekende werkomstandigheden. Bij Shell Nederland profiteer je van een ongeëvenaard ontwikkelingsprogramma van het hoogste niveau binnen de sector, waarmee je toegang verkrijgt tot specialistische kennis die je carrière naar nieuwe hoogten zal stuwen.

Meer Informatie

Shell Pernis

Shell Pernis is de grootste raffinaderij van Europa en één van de grootste raffinaderijen ter wereld. Het bedrijfsterrein biedt naast olieverwerkende fabrieken huisvesting aan chemische fabrieken van Shell en van andere bedrijven.

Solvent DeAsphalter fabriek

Drie jaar geleden kondigde Shell de bouw van een nieuwe fabriek op Shell Pernis aan: de Solvent Deasphalter (SDA)-fabriek.

Laatste Nieuws

Ruim 300 buren bezoeken Shell Pernis tijdens Wereldhavendagen

09 sep 2019

Interessante gesprekken en rondleidingen op de informatiemarkt van Shell Pernis tijdens de Wereldhavendagen. De markt op het parkeerterrein van Shell Pernis werd op zaterdag 7 september door ruim 300 mensen bezocht. Er kon ook per bus een kijkje worden genomen achter de schermen van de raffinaderij.

Shell on Tour groot succes!

28 aug 2019

Vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus was de primeur van de Roadshow ‘Shell on Tour’ bij het Luchtig Festijn in Pernis. Het werd een grandioos succes.

SHELL ON TOUR gaat van start!

16 aug 2019

Voor Shell Pernis is een goede relatie met de buren heel belangrijk. Daarom komen wij met onze Roadshow “Shell on Tour” naar evenementen in de naaste omgeving.

Bijzonder project voor Shell Pernis

24 jun 2019

Vanwege het verzoek van Rijkswaterstaat om de vaargeul uit te diepen in de Nieuwe Maas is Shell Pernis gevraagd om de het oude leiding tracé tussen de raffinaderij en Vlaardingen te verwijderen.

Resultaten Brzo-inspectie 2019

10 mei 2019

Op 12 t/m 15, 18 en 19 maart is gedurende zes dagen Shell Pernis Chemie als BRZO-bedrijf geïnspecteerd door DCMR, Inspectie SZW en de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond (VRR). Tijdens de inspectie heeft het team geen overtredingen geconstateerd. 

Onderhoudsstop bij Shell Pernis

26 feb 2019

Sinds eind januari voert Shell Pernis groot onderhoud uit aan 13 fabrieken. De onderhoudsstop is nodig om veilig en efficiënter te kunnen werken. De fabrieken en installaties worden van binnen en buiten geïnspecteerd, schoongemaakt en waar mogelijk verbeterd.

Start onderhoudsstop Shell Pernis 25 januari

17 jan 2019

Vanaf 25 januari voeren we de komende twee maanden groot onderhoud uit aan een aantal van onze fabrieken. We gaan ze van binnen en buiten inspecteren, schoonmaken en verbeteren. Zo investeren we nog meer in veiligheid en efficiëntie. Veel bedrijven - ook uit uw naaste omgeving - zijn betrokken bij deze grote onderhoudsstop.

Afvalscheiding levert € 5.000,- op voor kika

04 jan 2019

Samen met Shell Pernis en Induserve hield Renewi de afgelopen 9 weken een actie om meer afval te scheiden aan de bron. Door afval te sorteren en te recyclen tot nieuwe producten worden grondstoffen behouden en CO2-uitstoot gereduceerd.