De activiteiten van Operations en Onderhoud zijn van groot belang voor het aanhoudende succes van Shell. Bij Operations en Onderhoud maak je deel uit van een groeiend team dat belast is met de veilige en efficiënte dagelijkse activiteiten van onze raffinaderijen.

We zijn op zoek naar enthousiaste en veiligheidsbewuste teamspelers in de functies van onderhoudstechnici en procesoperators.

Wells engineering

Starters

In een hecht team houd je je bezig met interessante technische werkzaamheden die aansluiten op je vaardigheden. Via een gestructureerd leerprogramma, praktijkprojecten, continue feedback en ondersteunende collega's bieden onze banen voor starters je de kans om kennis op te doen en een verschil te maken in de door jou gekozen specialisatie.

Shell collega voert een inspectie uit.

Ervaren Professionals

Heb je verantwoordelijkheidsgevoel, ben je een teamspeler en denk je in oplossingen? Wij bieden een dynamische werkomgeving met veel verantwoordelijkheid, een langdurige loopbaanuitdaging en uitstekende werkomstandigheden. Bij Shell Nederland profiteer je van een ongeëvenaard ontwikkelingsprogramma van het hoogste niveau binnen de sector, waarmee je toegang verkrijgt tot specialistische kennis die je carrière naar nieuwe hoogten zal stuwen.

Graduate recruitment testimonal suite_2016

Stages en Starters HBO

Een stage is een uitstekende manier om onze organisatie van binnenuit te leren kennen en jezelf te verdiepen in de wereld van een productielocatie.

Stages kunnen je ook helpen te beslissen welke carrière het beste bij jou past. Je stort je iedere dag weer volledig op technische uitdagingen die op jouw interesses en mogelijkheden zijn afgestemd.

Heb je jouw HBO diploma al op zak en ben je een starter op de arbeidsmarkt? Dan kun je solliciteren via deze vacature. Wij zien jouw cv en motivatie graag tegemoet.

 

 

 

HBO Starters positie - Maintenance Werkvoorbereider (Civiel en WTB)

HBO Starters positie - Construction Supervisor Werktuigbouwkunde

HBO Stages 2018

Trainee Technisch Inspecteur

Meer Informatie

Shell Pernis

Shell Pernis is de grootste raffinaderij van Europa en één van de grootste raffinaderijen ter wereld. Het bedrijfsterrein biedt naast olieverwerkende fabrieken huisvesting aan chemische fabrieken van Shell en van andere bedrijven.