De activiteiten van Operations en Onderhoud zijn van groot belang voor het aanhoudende succes van Shell. Bij Operations en Onderhoud maak je deel uit van een groeiend team dat belast is met de veilige en efficiënte dagelijkse activiteiten van onze raffinaderijen.

We zijn op zoek naar enthousiaste en veiligheidsbewuste teamspelers in de functies van onderhoudstechnici en procesoperators.

Wells engineering

Starters

In een hecht team houd je je bezig met interessante technische werkzaamheden die aansluiten op je vaardigheden. Via een gestructureerd leerprogramma, praktijkprojecten, continue feedback en ondersteunende collega's bieden onze banen voor starters je de kans om kennis op te doen en een verschil te maken in de door jou gekozen specialisatie.

Pernis vacatures

Moerdijk vacatures

Shell collega voert een inspectie uit.

Ervaren Professionals

Heb je verantwoordelijkheidsgevoel, ben je een teamspeler en denk je in oplossingen? Wij bieden een dynamische werkomgeving met veel verantwoordelijkheid, een langdurige loopbaanuitdaging en uitstekende werkomstandigheden. Bij Shell Nederland profiteer je van een ongeëvenaard ontwikkelingsprogramma van het hoogste niveau binnen de sector, waarmee je toegang verkrijgt tot specialistische kennis die je carrière naar nieuwe hoogten zal stuwen.

Graduate recruitment testimonal suite_2016

Stages en Starters HBO

Een stage is een uitstekende manier om onze organisatie van binnenuit te leren kennen en jezelf te verdiepen in de wereld van een productielocatie.

Stages kunnen je ook helpen te beslissen welke carrière het beste bij jou past. Je stort je iedere dag weer volledig op technische uitdagingen die op jouw interesses en mogelijkheden zijn afgestemd.

Neem voor informatie over beschikbare stages en startfuncties contact op met onze recruiters Nancy (nancy.koninkx@shell.com) of Anette (a.wennink@shell.com).

Meer Informatie

Shell Pernis

Shell Pernis is de grootste raffinaderij van Europa en één van de grootste raffinaderijen ter wereld. Het bedrijfsterrein biedt naast olieverwerkende fabrieken huisvesting aan chemische fabrieken van Shell en van andere bedrijven.

Solvent DeAsphalter fabriek

Drie jaar geleden kondigde Shell de bouw van een nieuwe fabriek op Shell Pernis aan: de Solvent Deasphalter (SDA)-fabriek.

Laatste Nieuws

Afvalscheiding levert € 5.000,- op voor kika

04 Jan 2019

Samen met Shell Pernis en Induserve hield Renewi de afgelopen 9 weken een actie om meer afval te scheiden aan de bron. Door afval te sorteren en te recyclen tot nieuwe producten worden grondstoffen behouden en CO2-uitstoot gereduceerd.

Shell Pernis opent SDA-fabriek

31 Dec 2018

Onlangs werd de opening van de nieuwe fabriek op het terrein van Shell Pernis werd gevierd met een spectaculaire lichtshow. 

Kinderraad Shell Pernis enthousiast van start!

19 Nov 2018

De officiële installatie van de Shell Pernis Kinderraad 2018 -2019 was een groot succes. In aanwezigheid van ouders, opa’s, oma’s, broertjes en zusjes, kregen alle nieuwe kinderraadsleden van Jos van Winsen, de General Manager van Shell Pernis, en Soesja Boode, directeur De Kleine Ambassade, hun eigen rode overall overhandigd.