Hot Jobs

Op dit moment zijn we hard op zoek naar ingenieurs en scientists voor de volgende banen binnen het Graduate Programma:

Solliciteer nu This page in English Sollicitatietips  

De slimme ideeën van onze medewerkers en partners hebben al tot heel wat baanbrekende innovaties geleid. Onze ingenieurs zijn cruciaal voor ons succes en onze ontwikkeling. Een carrière in Engineering of Science betekent brede internationale mogelijkheden.

Denk aan het management, onderhoud, ontwikkeling en de veiligheid van onze raffinaderijen, gasprojecten, research centra of booreilanden. Je hebt altijd een dynamische en gevarieerde rol: van het opzetten, managen, onderhouden of verbeteren van locaties, teams, processen en technologie,veiligheid en milieu tot het werken aan baanbrekende projecten. Kom werken in onze diverse, open, flexibele en samenwerkingsgerichte cultuur!

Energie is voor ons dagelijks leven essentieel

Om in deze vraag te voorzien hebben wij de beste ingenieurs en scientists nodig. Mensen met verschillende achtergronden en culturen voor verschillende projecten en locaties in de wereld. Denk aan Groningen, waar een internationaal en divers team op vele honderden locaties in Nederland en op de Noordzee gas en olie opspoort, aanboort en produceert. Er heerst een fijne en flexibele werksfeer.

Of bijvoorbeeld Pernis, de grootste raffinaderij van Europa en één van de grootste raffinaderijen ter wereld. Hier worden onder meer motorbrandstoffen en grondstoffen voor de chemie worden geproduceerd, en op de chemie-installaties in Moerdijk en Pernis worden basischemicaliën worden gemaakt. De complexiteit van nieuwe en bestaande en bovendien sterk geïntegreerde installaties zorgt voor een zeer interessante technische werkomgeving.

Wie zoeken we?

Je bent als ingenieur of scientist altijd bezig om aan nieuwe innovatieve manieren van energiewinning te werken om te voorzien in de groeiende vraag naar energie. We zoeken creatieve denkers, ‘problem-solvers’, vrouwen en mannen die door middel van menselijke vindingrijkheid, innovatie en technologie de energie te ontsluiten die onze klanten voor nu en in de toekomst nodig hebben, terwijl wij er tegelijkertijd naar streven om onze invloed op het milieu te beperken.

Studeer je aan de universiteit of ben je net afgestudeerd? Heb jij een Master Degree in Engineering of Science? Solliciteer nu naar een afstudeerstage of een baan!