“Het is een zeer dynamische baan!”

Assistant Maintenance Supervisor - jeroen Jansen

In deze baan kan ik zowel mijn analytische als mijn sociale vaardigheden gebruiken

Ik ben Assistant Maintenance Supervisor op de olieraffinaderij van Shell Pernis. Ons team is verantwoordelijk voor het onderhoud en de integriteit van de productie-eenheid Refinery Oil Movements. Hiertoe behoort het onderhoud van roterende, elektrische en instrumentatie-apparatuur en van civieltechnische constructies. Ik analyseer en verbeter onderhoudsprocessen, coördineer projecten en geef leiding aan ons onderhoudsteam. Het is een zeer dynamische baan waarin ik zowel mijn analytische als mijn sociale vaardigheden kan toepassen. 

Ontwikkelen van managementvaardigheden

Het mooiste aan mijn baan is dat ik de kans krijg om al vroeg in mijn loopbaan mijn leidinggevende vaardigheden te ontwikkelen. Als ik voor mijn lijnmanager als Maintenance Supervisor inval, ben ik verantwoordelijk voor een team van 25 mensen. Dit is een enorme verantwoordelijkheid en ik leer daar als graduate heel veel van. 

Grote verantwoordelijkheden vanaf de eerste dag

Wat me verraste, was dat graduates bij Shell vanaf de eerste dag al grote verantwoordelijkheden krijgen. Dit is voor mij het bewijs dat Shell echt in haar mensen gelooft. We hebben een open, vriendelijke cultuur, dus als je hulp nodig hebt zijn er altijd ervaren mensen die je met alle plezier advies willen geven. Hierdoor heb ik snel nieuwe dingen kunnen leren.

Verschillende toekomstige carrièrepaden mogelijk

Ik heb voor Shell gekozen omdat het bedrijf sterk gericht is op persoonlijke ontwikkeling en omdat er zo veel verschillende toekomstige carrièrepaden mogelijk zijn, ook in het buitenland. Dankzij functieroulatie is een loopbaan bij Shell misschien wel dynamischer dan elke paar jaar van bedrijf veranderen. 

Het was heel makkelijk om een sociaal netwerk op te bouwen.

Het sociale leven in Pernis speelt zich vooral af in Rotterdam. Dankzij de netwerken van Shell, zoals Young Shell, en de flexibele werktijden is het heel makkelijk om nieuwe vrienden te maken en je sociale netwerk uit te bouwen. 

Shell daagt mij uit om het beste uit mezelf te halen en tegelijkertijd plezier te hebben!

Meer Onder Starters en studenten

Voordelen van werken bij Shell

Ontdek de voordelen van werken bij Shell, van onze uitstekende opleidingsprogramma's tot de uitgebreide mogelijkheden voor netwerken en samenwerking.