“Shell biedt veel mogelijkheden om te groeien”

Ruud Smedts

Kantoorwerk gecombineerd met werkbezoeken

Mijn werk behelst het optimaliseren van het onderhoud dat op locatie wordt uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat alle apparatuur kostenefficiënt en veilig is. Ik combineer werk op kantoor met werkbezoeken om meer te weten te komen over de apparatuur, processen en problemen waar de mensen in het veld tegenaan lopen. Behalve dit werk in de praktijk volg ik verschillende cursussen om te leren over het bedrijf en de processen en om mijn sociale vaardigheden te verbeteren.

Voorbereiden op de toekomst

Op kantoor voer ik analyses uit en onderzoek ik hoe systemen en processen vereenvoudigd kunnen worden. Ik bespreek kwesties en doelstellingen met mijn lijnmanager en mijn scholing en carrièrepad met mijn coach. Met andere graduates en senior engineers bouw ik relaties op die mij in de toekomst kunnen helpen. Mijn volgende functie wordt Assistant Maintenance Supervisor, waarbij ik elke dag fulltime op locatie werk als hoofd van een team werktuigkundigen.

Je mening telt vanaf het begin

Mijn collega’s waardeerden mijn inbreng vanaf de allereerste dag en staan ervoor open hun kennis te delen. In korte tijd heb ik echt heel veel geleerd. Ik heb ook consultancy en risicomanagement bij een bank overwogen, maar koos Shell omdat ik tussen technici wilde werken.

Het sociale leven in Groningen is prettig

Dankzij het ‘Young Shell’-netwerk voel je je snel thuis in een nieuwe stad. Er zijn meer dan 100 graduates in Groningen die veel met elkaar doen. Ik ga vaak uit eten bij de Uurwerker of naar Oblomov voor een speciaal biertje. Ik tennis ook en ga binnenkort een zeilcursus doen (georganiseerd door de personeelsvereniging van NAM).

Shell doet er alles aan om haar medewerkers tevreden te houden en te laten groeien. Je krijgt een goed salaris met niet al te lange werkdagen. Shell is een fantastische plek om carrière te maken, met veel mogelijkheden om te groeien!

Meer Onder Starters en studenten

Voordelen van werken bij Shell

Ontdek de voordelen van werken bij Shell, van onze uitstekende opleidingsprogramma's tot de uitgebreide mogelijkheden voor netwerken en samenwerking.