Burgers van The Blue Butcher

Fantastisch nieuws voor alle vegetariërs en flexitariërs! Als eerste langs de weg introduceert Shell heerlijke plantaardige hamburgers van The Blue Butcher! Deze smaakvolle vleesvervanger bestaat volledig uit plantaardige ingrediënten (tarwe en soja) en heeft een heerlijke bite. Net zo lekker als onze vertrouwde burgers, maar dan volledig vegetarisch! Proef jij het verschil? De Blue Butcher burgers verkrijgbaar als hamburger, cheeseburger en BBQ-burger.

Naast vegetarische burgers, hebben we ook nieuwe overheerlijke getopte friet - helemaal vegetarisch! Waan je in Aziatische sferen met onze getopte friet Bali style, met kruidige satésaus, frisse pickle, ei en gefrituurde uitjes. Voor vleeseters ook te bestellen met kipstukjes. En wat dacht je van onze getopte friet American Style? Lekker met cheddar, lente ui en kruidige hete kipsaus. Trakteer jezelf op dit heerlijke comfortfood!

Je vindt onze hamburgers en getopte friet bij de volgende locaties: 

·       Shell station De Andel

·       Shell station De Lucht West

·       Shell station De Slaag

·       Shell station De Zuidpunt

·       Shell station Dekkersland

·       Shell station Den Ruygenhoek

·       Shell station Haarrijn

·       Shell station Hellevliet

·       Shell station Kooijman Vianen

·       Shell station Peulwijk

·       Shell station Portland

·       Shell station Ruwiel

·       Shell station Swentibold

·       Shell station Vrijenbanselaan

·       Shell station Zaltbommel

Duurzame producten
Bij Shell zijn we dagelijks bezig met de lekkerste producten, die we zo duurzaam mogelijk maken. Daarom vinden we het belangrijk ook altijd goede en lekkere plantaardige producten in ons assortiment langs de weg te hebben. Met de uitbreiding van ons vegetarische aanbod willen wij nog beter aansluiten bij de vegetarische en flexitarische gasten en ons steentje bijdragen aan het verminderen van vleesconsumptie. Door minder vlees te eten, zorgen we voor een lagere voedselafdruk en verminderen we de broeikasgasuitstoot en landgebruik.

Over The Blue Butcher
The Blue Butcher bestaat uit een assortiment van innovatieve vleesvervangers op basis van plantaardige en natuurlijke ingrediënten. Hun ‘no meat inside’ assortiment vertegenwoordigt de visie dat eten puur, eerlijk én duurzaam moet zijn. Ze houden rekening met sociale waarden en gaan met respect om met onze natuurlijke hulpbronnen. De hamburgers van The Blue Butcher zijn bijna niet te onderscheiden van vleesproducten. Een plantaardig alternatief, maar net zo lekker!

Uitgelicht

Meer voordeel van je Air Miles met Miles & Me

Wilt je nog meer plezier hebben van je Air Miles? Doe dan mee met Miles & Me en ontvang gratis producten uit de shop, of Extra Air Miles.

deli2go

deli2go is te vinden bij Shell-tankstations aan de snelweg. Vers belegde broodjes en barista koffie voor onderweg.