Prins Bernhard

“We zijn bijzonder trots op deze samenwerking. Shell is een bedrijf met een rijke historie die gekoppeld is aan het racen en aan Circuit Zandvoort. Maar voor de toekomst telt vooral dat Shell investeert in duurzaamheid en het bedenken van steeds zuinigere brandstoffen. Dat doet Shell mede op basis van kennis uit de autosport en in het bijzonder van de Formule 1.”

Bernhard van Oranje (Co-eigenaar Circuit Zandvoort)

Shell V-Power op Zandvoort

Als partner van Circuit Zandvoort is Shell natuurlijk te zien langs de baan. Sterker nog, wanneer de top van de motorsport eindelijk weer aan de start van het circuit verschijnt, zijn onze producten ook óp de baan aanwezig. Onze Shell Helix is namelijk de enige motorolie die door team Ferrari gebruikt wordt! Maar op Circuit Zandvoort vindt u ook ons unieke Shell V-Power Only station. ’t Enige in heel Europa! Het station is volledig ingericht op onze beste brandstoffen. Er kan zowel Shell Shell V-Power Benzine, als Shell Shell V-Power Diesel getankt worden. De Shell V-Power brandstoffen zijn dan ook onlosmakelijk verbonden met de motorsport. Onze Shell V-Power brandstof bestaat voor 99% uit dezelfde componenten als die van het Ferrari-team en is daarmee getest onder extreme condities.

Het ontwikkelen van een nieuwe brandstof is een proces dat enige jaren in beslag neemt. De meest recente Shell V-Power brandstoffen zijn ontwikkeld door een internationaal team van ongeveer 120 brandstofexperts, dat ook de race-brandstof voor de Scuderia Ferrari ontwikkelt.

Johanne Smith (Brandstofexpert Shell)

Speciale acties voor Miles & Me-leden

Met Miles & Me maakt u kans op exclusieve toegang tot race-events op Circuit Zandvoort, of kortingen op entreetickets. Meld u aan voor Miles & Me en blijf op de hoogte van onze acties en evenementen. 

Lees meer

Evenementen Circuit Zandvoort

Evenementen kalender Circuit Zandvoort

Datum van evenement
Historic Grand Prix  4/9/2020 t/m 6/9/2020
Benelux Open Races 12/9/2020 t/m 13/9/2020
GT World Challenge Europe 25/09/2020 t/m 27/09/2020
ADAC GT Masters 30/10/2020 t/m 1/11/2020
Zandvoort 500 21/11/2020
HARC Historic 250 Winter Edition 22/11/2020

Vanwege COVID-19 zijn alle evenementen, inclusief de Dutch GP tot en met augustus afgelast. 
*Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus kan het zijn dat data van evenementen veranderen of dat evenementen op een andere manier georganiseerd gaan worden. Hou circuitzandvoort.nl in de gaten voor de laatste updates omtrent de evenementen. 

Routebeschrijving Circuit Zandvoort

Circuit Zandvoort is te vinden op de Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP.
Geen navigatie? Volg dan vanaf snelweg A9 de borden Zandvoort (via de afrit Haarlem-Zuid – N205) en vervolgens de N201 richting Zandvoort. Of kies op de A9 voor de afrit Haarlem (via de A200) om via de N200 naar Zandvoort te rijden.

Parkeren Circuit Zandvoort
Het terrein rondom Circuit Zandvoort bevat meerdere parkeerterreinen met plek voor duizenden auto’s. Volg de borden Parking B/C, tenzij anders vermeld. Bij de meeste evenementen parkeert u hier tegen betaling, waarbij geldt: vol=vol.

Met het openbaar vervoer naar Circuit Zandvoort
Het Zandvoort circuit ligt op 10 minuten loopafstand vanaf het NS-station. Loop op het stationsplein naar rechts richting de Van Speijkstraat. Aan het einde van de weg steekt u schuin over, gaat u langs het tankstation en dan vervolgt u de route over de Burgemeester van Alphenstraat. Na 500 meter ziet u aan de rechterkant de ingang van het Circuit Zandvoort. U kunt ook met de bus naar het circuit reizen. Er zijn directe verbinden met Amsterdam, Station Haarlem Spaarnwoude en Zandvoort centrum. Neem buslijn 80 of 81.

Schonere en duurzamere prestaties

Dat het op Circuit Zandvoort draait om topprestaties snappen wij als partner maar al te goed. Ook als het aankomt op duurzaamheid! Samen met de organisatie van het belangrijkste race-event van het jaar, werken we aan schonere en duurzamere energieoplossingen op en om het circuit. Zo levert Shell de biofuels die de CO2-uitstoot van de generatoren reduceert. Verder compenseert Shell resterende emissies via het CO2-neutraal rijden programma. Zelfs het gastentransport wordt dankzij Shell Recharge en Shell Hydrogen op een schonere manier verzorgd.