Ga je voor gemak? Bezoek een Shell Car Wash en laat de machine het werk voor je doen. Was je liever zelf? Dan kun je terecht bij een van onze stations met wasboxen. In heel Nederland vind je onze stations met een carwash en vaak ook met een of meer wasboxen.

Shell Car Wash - de kortste route naar een schone auto

De kortste route voor een schone auto

Op zoek naar een Shell-wasstraat of -wasbox? Met meer dan 95 locaties is er altijd een Shell Car Wash in de buurt.

Vind de dichtstbijzijnde Shell Car Wash

Wissel Air Miles in zonder bijbetaling

Spaar je Air Miles? Wist je dat je niets hoeft bij te betalen als je Air Miles inwisselt voor een wasprogramma? Dat kan al vanaf 650 Air Miles. Een mooie besteding van je gespaarde punten. Zoveel voordeel laat je toch niet liggen?

Abonnement voor zakelijke en particuliere gasten

Als je voor je werk veel onderweg bent, is een auto die schoon is en er representatief uitziet heel belangrijk. Ben je ondernemer en maak je veel gebruik van een carwash, dan kun je gebruik maken van elke Shell Car Wash voor een voordelig abonnement. Heb je geen bedrijf of auto van de zaak, maar was je je auto wel vaak? Dan kan zo’n abonnement ook voor jou aantrekkelijk zijn. De gastheer of gastvrouw in de shop vertelt je graag meer over de mogelijkheden en de voordelen.

Voordeelabonnement met Waspas

Shell heeft speciaal voor gasten die regelmatig hun auto wassen, een Waspas ontwikkeld die ze zelf kunnen opwaarderen. Met deze Waspas profiteer je van extra voordeel bij iedere wasbeurt. Ideaal voor zakelijke klanten en alle andere gasten die altijd in een schone, representatieve auto willen rijden.

Lees meer over onze carwashes

Zie ook

Meer gemak onderweg met de Shell App

Nooit meer in de rij, maar snel en volledig contactloos betalen met je smartphone. Het kan met de nieuwe Shell App! Lees meer over de voordelen.  

Eten & drinken

Op veel stations hebben we verse koffie en versbelegde broodjes. Bekijk ons complete aanbod.

deli by Shell

Bij deli by Shell heb je de keuze uit vers belegde broodjes, barista koffie, smoothies, snacks en meer.