Ga je voor gemak? Bezoek een Shell Car Wash en laat de machine het werk voor je doen. Was je liever zelf? Dan kun je terecht bij een van onze stations met wasboxen. In heel Nederland vind je onze stations met een carwash en vaak ook met een of meer wasboxen.

Shell Car Wash - de kortste route naar een schone auto

De kortste route voor een schone auto

Op zoek naar een Shell-wasstraat of -wasbox? Met meer dan 95 locaties is er altijd een Shell Car Wash in de buurt.

Vind de dichtstbijzijnde Shell Car Wash

Wissel Air Miles in zonder bijbetaling

Spaar je Air Miles? Wist je dat je niets hoeft bij te betalen als je Air Miles inwisselt voor een wasprogramma? Dat kan al vanaf 650 Air Miles. Een mooie besteding van je gespaarde punten. Zoveel voordeel laat je toch niet liggen?

Abonnement voor zakelijke en particuliere gasten

Als je voor je werk veel onderweg bent, is een auto die schoon is en er representatief uitziet heel belangrijk. Ben je ondernemer en maak je veel gebruik van een carwash, dan kun je gebruik maken van elke Shell Car Wash voor een voordelig abonnement. Heb je geen bedrijf of auto van de zaak, maar was je je auto wel vaak? Dan kan zo’n abonnement ook voor jou aantrekkelijk zijn. De gastheer of gastvrouw in de shop vertelt je graag meer over de mogelijkheden en de voordelen.

Zie ook

Air Miles inwisselen voor een gratis Car Wash

Vanaf 650 Air Miles kan je op de meeste Shell Car Wash locaties al gratis door de wasstraat.

Acties en promoties

Benieuwd naar acties en kortingen op broodjes, koffie en andere producten? Of meer voordeel met Air Miles? Bekijk onze mooie deals.

Tankstations in de buurt

Bij onze tankstations staat service centraal. Lees hier meer over onze service, acties en producten.