3 MANIEREN OM SAMEN MET SHELL CO₂-UITSTOOT TE COMPENSEREN

CO₂-neutraal rijden met Shell V-Power zonder extra kosten

Als u Shell V-Power tankt, rijdt u direct CO₂-neutraal. U hoeft er verder niets voor te doen. Shell compenseert namelijk voor u de CO₂-uitstoot van de door u getankte brandstof vanaf de winning van ruwe olie tot en met het verbruik. U betaalt dus niets extra’s. Dit aanbod geldt ook op onbemande stations. 

Lees hier meer over Shell V-Power.

CO₂-neutraal rijden met Miles & Me

Miles & Me, ons Air Miles-spaarprogramma waarmee u kunt kiezen tussen een gratis shopproduct of Extra Air Miles bij uw tankbeurt, geeft u nu ook de keuze om CO₂-neutraal te rijden. Wij compenseren dan voor u de volledige CO₂-uitstoot van de door u gekochte brandstof vanaf de winning van ruwe olie tot en met het verbruik van de brandstof. Dit is eveneens een kosteloze optie die geen invloed heeft op uw Air Miles-saldo.

Lees hier meer over Miles & Me.

CO₂-uitstoot compenseren bij de kassa voor 1 cent extra per liter

Tankt u benzine, diesel of LPG? Dan kunt u CO₂-neutraal rijden door aan de kassa te kiezen voor 1 cent extra per liter. Want met 1 cent extra per liter wordt de CO₂-uitstoot van de door u getankte brandstof gecompenseerd. Op onze beurt compenseren wij de CO₂-uitstoot vanaf de winning van ruwe olie tot aan de benzinepomp. 

Lees hier meer over hoe CO₂-compensatie werkt.

 

 

Handige links

Internationale CO₂-compensatieprojecten

Dit jaar zal Shell, door het aankopen van CO₂-credits, onder andere het Cordillera Azul-project in Peru en het Katingan Mentaya-project in Indonesië ondersteunen.

Lees hier meer.

Dit doen we in Nederland 

Staatsbosbeheer en Shell slaan de handen ineen voor gezonder en gevarieerder bos in Nederland. Hoe deze samenwerking eruitziet, leest u hier.