Maak je keuze

B is for Biking

B staat ook voor de B500 in Baden-Baden in Duitsland. Auteur Geoff Hill vertelt of dit Europa's beste weg voor motorrijders is of niet.

Buiten de gebaande paden: hoog in de bergen

De Zwitserse Alpen zijn dé plek als je van outdoorsport houdt: je kunt er bijvoorbeeld skiën, snowboarden, mountainbiken, hiken en wildwaterraften. Maar daarvoor zijn wij hier niet. Autojournalist James Mills nam de legendarische Flüelapas.

Middernachtzon

Reis mee naar het einde van de wereld met autojournalist Angus Frazer, die 1600 kilometer aflegt naar het noordelijkste puntje van Europa.

Pacific Highway

Het is vier uur ‘s morgens op 21 juni, de langste dag van het jaar. Er staat een auto in de garage, de sleutels ervan liggen op je nachtkastje en de Pacific Highway ligt voor de deur. Waarom zou je een wekker nodig hebben? 

Buiten de gebaande paden: De Devil’s Drive

De Targa Tasmania Road Rally is een hel van een rit. De naar eigen zeggen ‘ultieme asfalt-rally’ loopt rond het eiland dat ten zuiden van Australië ligt. 

De weg naar Noorwegen

Weinig mensen kennen het en nog minder mensen hebben erop gereden. Autojournalist James Mills onthult een verborgen rijparadijs: de Lysebotnveien.

Weeralarm

We bezoeken de natste plek van het Verenigd Koninkrijk om een paar van Europa’s beste wegen te ontdekken.

Uitgelicht

Rijtips voor gevorderden

We denken allemaal dat we experts zijn als het op autorijden aankomt. Toch zullen een paar tips van Shell geen overbodige luxe zijn. Lees meer ...

Shell V-Power

Shell V-Power onze beste brandstof ooit.* Shell V-Power reinigt nu voor 100% de belangrijkste motoronderdelen.*