Maak je keuze

Verborgen Circuits: Amsterdam

Amsterdam staat bekend om zijn sloepen en fietsen en niet zozeer om zijn autovriendelijke straten. Autojournalist Victoria MacMillan Bell bezocht Amsterdam, thuishaven van Shell.

Verborgen Circuits: nachtelijk Barcelona

Barcelona, maak je klaar om je nachtelijke avonturen met ons te delen. We stuurden journaliste Jane Cloete naar de Catalaanse hoofdstad om ’s nachts de straten te doorzoeken naar een verborgen circuit.

Berlijn

Ooit was Berlijn verdeeld, maar nu is het een bruisende, moderne metropool waar oud en nieuw samenkomen. Autojournalist James Mills ging erheen om rond te kijken.

Verborgen circuits: klassiek Brugge

De klassieke stad Brugge staat bekend om haar piepkleine straatjes en haar voetpaden. Dus waar zou autojournalist Luke Ponsford ooit een daverend circuit moeten vinden?

London calling

Lees ons artikel en ontdek Londen in de vroege ochtend; een wereld zonder tolheffingen en stampvolle wegen

Verborgen Circuit: Madrid

De hoofdstad van Spanje is een bruisende stad waar feesten op de eerste plaats komt en slaap slechts op een magere tweede plek. Desondanks sturen we autojournalist James Mills naar Madrid om op zoek te gaan naar nog een geweldig verborgen circuit. 

Marrakech

 

Marrakech komt ’s nachts pas echt tot leven wanneer je er op twee wielen doorheen rijdt. Gary Inman springt op zijn motor en duikt de heksenketel in.

 

Parijs

We stuurden autojournalist Robert Puyal naar de lichtstad op zoek naar een verborgen circuit.

Verborgen circuits: schilderachtig Praag

We stuurden autojournalist Daniel Ford naar de Tsjechische hoofdstad met de opdracht om de middeleeuwse, krappe straatjes te doorzoeken naar een verborgen circuit.

Verborgen circuits: historisch Rome

We stuurden de Italiaanse autojournalist Giuliano Pavone naar de hoofdstad van zijn eigen land, op zoek naar een verborgen circuit.

Verborgen circuits: karakteristiek San Francisco

We stuurden autojournalist Pat Devereux op een tour door San Francisco, de stad die vereeuwigd is in Bullit, de film uit 1968 met the king of cool Steve McQueen.

Verborgen circuits: Tokio drifting

Rijden door de hoofdstad van ‘s wereld meest technologisch geavanceerde land is een unieke ervaring. Autojournalist Nik Berg loodst ons door Tokio op haar meest bekende weg.  

Warschau

 

De economie bloeit en het land is trotser op zichzelf dan ooit tevoren; de ster van Polen is rijzende. Journalist Maciej Pertynski is voor ons een nacht op ontdekkingstocht gegaan door de hoofdstad Warschau. Voor hem was het een hernieuwde kennismaking met een stad die volwassen is geworden.

 

Uitgelicht

Rijtips voor gevorderden

We denken allemaal dat we experts zijn als het op autorijden aankomt. Toch zullen een paar tips van Shell geen overbodige luxe zijn. Lees meer ...

Shell V-Power

Shell V-Power onze beste brandstof ooit.* Shell V-Power reinigt nu voor 100% de belangrijkste motoronderdelen.*