Vega

NIEUW IN ONZE BAKKERIJ

Vega producten

Speciaal voor de vegetariërs en liefhebbers onder ons hebben wij een assortiment aan vega producten uitgewerkt. Geniet onderweg van een vega ontbijt, lunch of tussendoortje.

Alles wordt vers bereid in onze bakkerij en alleen de lekkerste en meest verantwoorde ingrediënten worden bij de bereiding gebruikt. Ken jij het vega broodje dubbel ei al? Of de heerlijke vega balletjes voor tussendoor? 

Vegan

NIEUW IN ONZE BAKKERIJ

Vegan producten

Eet je liever vegan? Wij hebben nu ook een 100% plantaardig assortiment uitgewerkt. Geniet onderweg van jouw favoriete vegan broodje, snack of koffie. 

Alles wordt vers bereid in onze bakkerij en alleen de lekkerste en meest verantwoorde ingrediënten worden bij de bereiding gebruikt. Ken jij het vegan satébroodje al? Of de heerlijke vegan focaccia avocado? En het groot aantal vegan sauzen?

VIND EEN TANKSTATION MET BAKKERIJ

Verse broodjes

Alle verse broodjes

Bij Shell worden elke dag de lekkerste versbelegde broodjes klaargemaakt. Wij hebben een ruim assortiment aan vlees-, vis-, vega én vegan broodjes, bereid met verantwoorde producten.

Trek gekregen en zin in een broodje voor je ontbijt of lunch? Kom langs bij een van onze medewerkers in de bakkerij of neem een vers voorverpakt broodje uit het schap.

Bekijk het hele assortiment

zie ook

Shell Café

Bekijk het nieuwe assortiment van Shell Café! Geniet onderweg altijd van de lekkerste versbelegde broodjes en snacks, en jouw favoriete koffie.

Air Miles inwisselen voor koffie & broodjes

In onze shops kun je Air Miles inwisselen voor gratis versgebakken broodjes en heerlijke koffie. Dit is mogelijk bij alle Shell-stations met een bakkerij.Allergenen

Op deze pagina kun je alle allergenen van onze producten vinden. Zo bewaken wij altijd de voedselveiligheid en kun je op een veilige manier genieten van onze heerlijke producten!