VEGGIE POWER!

VEGGIE POWER!

Veggie lovers opgelet!

Dat we bij Shell elke dag de lekkerste versbelegde broodjes maken, kan je niet gemist hebben. Maar wist je al dat we nu nog meer heerlijke versbelegde vegetarische broodjes verkopen? Samen met De Vegetarische Slager hebben we ons assortiment extra veggie power gegeven. Nu kan je de hele dag vega goed bezig zijn, van ontbijt tot late lunch. Dus kom langs voor een vega lekker en vega vers broodje! Zien we je zo?

 

Bekijk het veggie assortiment  

Krijg 400 Extra Air Miles cadeau Bij aankoop van een product uit ons veggie assortiment, krijg je nu eenmalig 400 Air Miles cadeau! Bij Shell maken we elke dag vega lekkere versbelegde broodjes. Samen met De Vegetarische Slager hebben we ons assortiment uitgebreid. Kom langs bij een van onze Shell-stations en geniet van ons Veggie Power! assortiment.   Wil je meer weten over onze Air Miles inwisselmogelijkheden voor het veggie assortiment? Bekijk hier het menu Air Miles inwisselen voor koffie en broodjes

Krijg 400 Extra Air Miles cadeau

Bij aankoop van een product uit ons veggie assortiment, krijg je nu eenmalig 400 Air Miles cadeau! Bij Shell maken we elke dag vega lekkere versbelegde broodjes. Samen met De Vegetarische Slager hebben we ons assortiment uitgebreid. Ga voor een vers vega broodje, wrap of salade en laat bij het afrekenen je (digitale) Air Miles kaart scannen. Kom langs bij een van onze Shell-stations en geniet van ons Veggie Power! assortiment.

Wil je meer weten over onze Air Miles inwisselmogelijkheden voor het veggie assortiment?

 

 Bekijk hier het menu Air Miles inwisselen voor koffie en broodjes

Alles wat je nog niet wist over onze veggie producten

Vega opties

Aanbod in vega broodjes 

Bij Shell kun je terecht voor een heerlijk versbelegd broodje. Wist je dat bijna 30% van het aanbod in belegde broodjes vegetarisch of veganistisch is?

lokale leveranciers

Lokale groenteleveranciers

De producten van onze groenteleveranciers gaan zo snel mogelijk van het land naar onze gasten. Zo blijven we dicht bij de bron.

Sauzen

Onze Vega(n) sauzen

Op de broodjes in de bakkerij gebruiken we onze culinaire sauzen die ook nog eens vegan zijn. Alleen de satésaus is nog vegetarisch.

vegetarische kaas

Plantaardig stremsel

Onze broodjes beleggen we met jong belegen kaas gemaakt met plantaardig stremsel. Dit betekent dat onze jong belegen kaas vegetarisch is.

Broodje vegetarische mini balletjes

Broodje mini balletjes

Heb jij ons broodje mini balletjes al geproefd? Een echte klassieker, maar dan in een vega variant. Van De Vegetarische Slager, vers gemaakt in onze bakkerij.

De Hippe Vegetariër

De Hippe Vegetariër

Samen met De Hippe Vegetariër is het unieke en rustieke broodje aubergine pesto samengesteld. Tot en met 11 april 2023 vind je dit vega lekkere broodje in ons versschap.

De Vegetarische Slager

De Vegetarische Slager

Met het vlees van De Vegetarische Slager kun je genieten van een breed scala aan smaakvolle plaatsvervangers van echt vlees. Van vegetarisch gehakt tot kipstukjes, van vegetarische burgers tot worstjes. Alles wordt met zorg gemaakt van de beste plantaardige ingrediënten, zoals peulvruchten, soja, groenten en andere plantaardige materialen. Een gezonder alternatief voor vleesproducten.

Daarnaast zijn de producten van De Vegetarische Slager ook nog eens goed voor het milieu. Zo produceert 'plant-based' eten minder broeikassen en gebruikt het minder water en landbouwgrond in vergelijking met vleesproductie. De Vegetarische Slager is marktleider als het gaat om plantaardige producten en sinds 2022 werkt Shell samen met deze toonaangevende en betrouwbare partner.

Vegan broodjes

Vers voor onderweg

Bij Shell worden dagelijks de lekkerste versbelegde broodjes klaargemaakt in onze bakkerijen. Wij hebben een ruim assortiment aan vlees-, vis-, vega én vegan producten. Kom voor de lekkerste broodjes langs in onze bakkerij en kies ervoor om er van te genieten in een van onze Shell Café's.

Liever snel weer onderweg? Kies voor onze voorverpakte broodjes uit de koeling. Deze broodjes zijn vers en liggen maar kort in het schap. Snel weer onderweg maar toch een verantwoord ontbijt, lunch of tussendoortje.

Bekijk hier ons vers assortiment voor onderweg  

zie ook

Shell Café

Bekijk het nieuwe assortiment van Shell Café! Geniet onderweg altijd van de lekkerste versbelegde broodjes en snacks, en jouw favoriete koffie.

Allergenen

Op deze pagina kun je alle allergenen van onze producten vinden. Zo bewaken wij altijd de voedselveiligheid en kun je op een veilige manier genieten van onze heerlijke producten!

Verantwoorde producten

Wij werken samen met Nederlandse boeren die zich sterk maken voor een betere leefomgeving en hoogwaardig voedsel voor hun vee.