Coffee on coffee machine

Fairtrade en biologische koffie

Bij deli2go en deli by Shell werken we uitsluitend met Fairtrade biologische koffiebonen. We gebruiken een melange van 95% Centraal-Amerikaanse Arabica-bonen en 5% Oost-Afrikaanse Robusta-bonen. De koffieboeren oogsten de gerijpte bessen, die de koffiebonen bevatten, uiterst nauwkeurig met de hand. Vervolgens worden de bonen donker gebrand, waardoor een robuust smaakprofiel met een rijke body en aromatische fruit- en kruidensmaken ontstaat. 

placeholder

100% (h)eerlijke thee

Bij deli2go en deli by Shell schenken we thee van theesommelier Mevrouw Cha: 100% (h)eerlijke thee van kleinschalige plantages over de hele wereld. Verkrijgbaar in fijne smaken, zoals groene theemelange, jasmijn, lavendel, citroengras, rooibos en nog veel meer.

Brown colored cows on Field

Natuurrunderen

Bij Shell gebruiken we vlees dat afkomstig is van natuurrunderen en waddenrunderen. De natuurrunderen lopen zo veel mogelijk buiten, krijgen veel vrijheid en leven onder andere in Nederlandse natuurgebieden, waarbij het contact met mensen minimaal is. De boer verbouwt het meeste voer zelf. Shell heeft deze natuurrunderen specifiek uitgekozen omdat ze een beter leven hebben gehad. 

chicken

Hoeve-kippen

Onze Hoeve-kippen leven in stallen met overdekte uitloop, voldoende bewegingsruimte en krijgen ruim de tijd om in goede omstandigheden te groeien. De rustige groei en ontwikkeling leidt tot sterkere, gezondere kippen, waardoor het gebruik van antibiotica tot een minimum kan worden beperkt. Ook liggen in de stallen strobalen die voor afleiding zorgen, hierdoor hebben de kuikens altijd de beschikking over ruwvoer. Door dagelijks graan te strooien, worden de activiteit en het natuurlijke scharrelgedrag van de kuikens gestimuleerd. 

Krull varkens

Krull varkens

De varkens van Shell leven in diervriendelijke 'wroetstallen'. Deze bieden meer bewegingsruimte dan reguliere stallen en geven het varken de gelegenheid zijn natuurlijke wroetgedrag te vertonen. Een dikke laag strooisel zorgt voor een comfortabel ligbed waar de varkens op kunnen rusten. De varkens krijgen veel daglicht en eten zoveel mogelijk regionaal geteelde granen. De mest van de varkens gaat naar de akkerbouwers waar de granen gekocht worden zodat er een kringloop ontstaat.

bread with background

Ambachtelijk brood

Ons brood vindt zijn oorsprong in Italië, Milaan. De bakkers daar maken gebruik van ambachtelijke technieken voor het beste resultaat. Ze gebruiken voor het maken van het deeg enkel natuurlijke ingrediënten: water, bloem, droge gist en zout. In de bakkerijen van deli2go of deli by Shell wordt het vervolgens kort afgebakken in een speciale stoomoven. Daardoor krijgt het brood een heerlijke, knapperige structuur, zonder droog te worden. 

fishes in ocean

Duurzame zalm & tonijn

De vis die wij gebruiken voor onze belegde broodjes wordt op een verantwoorde manier gevangen en is MSC-gecertificeerd. Zo is onze ASC zalm afkomstig uit uit de Noorse fjorden, waar zij met speciale netten worden gevangen. Zo vindt er geen bijvangst plaats. Onze tonijn wordt zelfs met hengels gevangen in de Malediven. Eén voor één. Dat is niet alleen beter voor de vissen en het bodemleven, maar smaakt ook nog eens erg lekker!

ZIE OOK

deli2go

Geniet bij deli2go van de allerlekkerste verse broodjes, barista koffie, sappen, smoothies en snacks voor onderweg. deli2go is te vinden bij Shell-tankstations aan de snelweg.
 

deli by Shell

Bij deli by Shell vindt u niet alleen vers belegde broodjes, barista koffie, en allerlei heerlijke sappen en snacks, maar ook versgebakken hele broden! deli by Shell bevindt zich in de bebouwde kom, dus altijd bij u in de buurt.

Too Good To Go

Bij Shell willen wij een einde maken aan voedselverspilling. Daarom verkopen wij dagelijkse overschotten uit onze shops en bakkerijen met flinke korting via de Too Good To Go app. Zo voorkomen we dat er onnodig voedsel moet worden weggegooid.