Een van de grootste uitdagingen voor bestuurders met een lichamelijke beperking is het voltanken van hun auto – daarom hebben Shell en fuelService de handen ineen geslagen om bestuurders met een lichamelijke beperking te helpen bij het tanken.

Met deze dienst kunnen bestuurders de deelnemende tankstations om hulp vragen voordat zij vertrekken, zodat ze zeker weten dat er iemand beschikbaar is om hen te helpen als ze bij het tankstation zijn aangekomen. De bestuurder laat vervolgens het tankstation weten dat men is gearriveerd en geeft het pompnummer door waar de auto staat geparkeerd. Het tankstation stuurt een bevestiging naar de bestuurder en geeft aan hoe lang het gaat duren tot de assistentie beschikbaar is. De betaling kan ook via de medewerker verlopen

Klanten met een smartphone kunnen gebruik maken van de gratis fuelService-app, waarmee bestuurders snel en eenvoudig deelnemende tankstations kunnen vinden, de route ontvangen en vervolgens om assistentie kunnen vragen. Bestuurders zonder smartphone vinden alle informatie de ze nodig hebben op de fuelService-website . Bestuurders kunnen hun ervaringen ook terugkoppelen naar het tankstation, om deze geweldige dienst nog verder te verbeteren.

Hoe werkt het?

Met de fuelService-app

Stap 1

Fuel service stap 1

STAP 1

Download de app

Gebruik de app om het dichtstbijzijnde Shell-tankstation te vinden dat deze dienst aanbiedt.

Stap 2

Fuel service stap 2

STAP 2

Vraag om hulp voordat u vertrekt

Neem, voordat u met de auto vertrekt, via de app contact op met het tankstation om te controleren of men u kan helpen.

Stap 3

fuel service stap 3

STAP 3

Bij aankomst

Laat het personeel via de app weten dat u bent gearriveerd.

Stap 4

fuel service stap 4

STAP 4

Kies uw betaalwijze

U kunt contant betalen of pinnen.*

Algemene voorwaarden

FuelService en is alleen beschikbaar op hiervoor geselecteerde tankstations. De fuelService-app is geen eigendom van Shell en wordt niet door Shell verstrekt. Ga voor de algemene voorwaarden naar fuelservice.org/en/terms.html. Gebruik uw telefoon niet tijdens het rijden. Rijd voorzichtig en houd u altijd aan de verkeersregels.

*Contactloos of met een betaalpas voorzien van chip en handtekening.

Zie ook:

Website fuelService

En een interview op BBC 

Zie ook

Zoek een Shell station

Zoek het dichtstbijzijnde Shell tankstation en plan uw route.

Meer gemak onderweg met de Shell App

Nooit meer in de rij, maar snel en volledig contactloos betalen met je smartphone. Het kan met de nieuwe Shell App! Lees meer over de voordelen.  

Laat u verrassen door de extra's van Miles & Me

Wissel je gespaarde Air Miles in bij Shell voor korting op brandstof of op onze broodjes en koffie in de winkel.