Winactie Beemster

De eerste winactie was opgezet in samenwerking met Beemster kaas. Het initiatief is genomen vanuit Shell om het nieuwe Miles & Me programma onder de aandacht te brengen. De 50 gasten wonnen een geheel verzorgde dag voor 2 personen bij een Beemster kaasboer en kaasmakerij.

In de grote loods werden hooibalen neergelegd zodat de gasten in stijl plaats konden nemen. Op houten pallets werden gezellige tafelkleedjes neergelegd en een heerlijke Deli by Shell lunch geserveerd. De gasten werden hartelijk verwelkomd door 2 kaasmeisjes die heerlijke Beemster kaas serveerden. Na korte presentatie begon de rondleiding op het erf. De gasten kregen het hele proces van melken mee en konden de melkrobot live in actie zien.

Daarna zijn wij met alle gasten naar CONO gereden, de kaasmakerij van Beemster kaas. Eerst werd door middel van een interactieve presentatie de geschiedenis van de Beemster en de kaasmakerij in beeld gebracht. De rondleiding in de kaasmakerij is bijzonder, door een lange gang met glaswerk kan het gehele productie proces worden gevolgd. De kaas wordt op unieke traditionele manier met ambachtelijke elementen gemaakt.

Onze gasten waren erg enthousiast en de goedgevulde goodiebag geeft de dag een leuke afsluiting. In de evaluatie beoordeelden de gasten de Miles & Me winervaring met een mooie gemiddelde 9!

Enkele reacties van onze gasten;

“Wat een fantastische dag, we maken er een heel weekend van en hebben een hotelletje geboekt!”

“Ik ga na deze dag weer Shell tanken!” “Super leuk, leerzaam, lekker, en verrassend: bedankt!”

“De vakbekwaamheid en het enthousiasme van de jonge boer Niek was verbluffend, een RVS kaasfabriek en dan toch zo'n smaak!!”

Winactie Pernis

Op 17 juni jl. vond de tweede winactie van Miles & Me plaats: 50 actieve Air Miles gasten van Shell beleefden een exclusieve rondleiding op Shell Raffinaderij Pernis.

Op zaterdagochtend vertrokken onze gelukkige prijswinnaars met de Ferry naar de Rotterdamse haven. Aan boord van de Ferry vertelde een ervaren voorlichter ondertussen hét verhaal van de Maasvlakte aan onze gasten. Hierbij werd er natuurlijk een link gemaakt naar Shell, olietankers en oliehandel. Gasten ervaarden zelf hoe groot de kolossale containerkranen en schepen zijn als er met de Ferry langs wordt gevaren. Dichterbij het grootste havengebied in actie kon men niet komen!

Na de rondvaart zijn onze gasten met een heerlijke lunch ontvangen op centraal kantoor van Shell Pernis voor een interactieve presentatie over de geschiedenis van de grootste raffinaderij van Europa! Na de presentatie leidde een bus ons rond over de raffinaderij waar we alles leerden over het raffinage proces en de tot standkoming van onze Shell brandstoffen! Met een goedgevulde goodiebag en groepsfoto namen we afscheid van hele blije gasten...

Een greep uit de reacties:

"Hierbij wilde ik jou en het Shell team dat aanwezig was, nog eens hartelijk bedanken voor jullie inspanningen en tijd om van deze winactie dag een succes te maken. Mijn dochter en ik hebben ervan genoten en vonden het erg interessant.’’

"Hartelijk bedankt voor de leuke dag!’’

"Nogmaals dank voor de uitnodiging en goed verzorgde dag."

Winactie Essent

Op 16 september jl. vond de derde winactie van Miles & Me plaats. 40 actieve Air Miles gasten van Shell kregen een exclusieve rondleiding op het windpark Zuidwester van Essent.
Deze samenwerking met Essent is tot stand gekomen omdat Shell en Essent samen in de Air Miles coalitie zitten.

De middag begon met een heerlijke lunch. Daarna ontdekten onze gasten alles over wind- en duurzame energie in het Experience Center van Innogy (het moederbedrijf van Essent).
Vervolgens bezochten wij het Windpark Zuidwester, waar de gasten een onvergetelijke dag hebben ervaren!

Nadat iedereen goed was uitgewaaid, kreeg iedereen een goedgevulde goodiebag mee en namen we afscheid van hele enthousiaste gasten...

Een van de reacties van onze gasten:

‘’De dag hebben wij ervaren als zeer interessant en educatief. Erg leuk dat wij op deze wijze dankzij Shell en Essent een erg leuke dag gehad hebben, compleet met een kijkje in een windmolen!
Dank hiervoor en complimenten aan alle medewerkers die meegewerkt hebben aan deze erg leuke ervaring!’’