Winactie Essent

Op 16 september jl. vond de derde winactie van Miles & Me plaats. 40 actieve Air Miles gasten van Shell kregen een exclusieve rondleiding op het windpark Zuidwester van Essent.
Deze samenwerking met Essent is tot stand gekomen omdat Shell en Essent samen in de Air Miles coalitie zitten.

De middag begon met een heerlijke lunch. Daarna ontdekten onze gasten alles over wind- en duurzame energie in het Experience Center van Innogy (het moederbedrijf van Essent).
Vervolgens bezochten wij het Windpark Zuidwester, waar de gasten een onvergetelijke dag hebben ervaren!

Nadat iedereen goed was uitgewaaid, kreeg iedereen een goedgevulde goodiebag mee en namen we afscheid van hele enthousiaste gasten...

Een van de reacties van onze gasten:

‘’De dag hebben wij ervaren als zeer interessant en educatief. Erg leuk dat wij op deze wijze dankzij Shell en Essent een erg leuke dag gehad hebben, compleet met een kijkje in een windmolen!
Dank hiervoor en complimenten aan alle medewerkers die meegewerkt hebben aan deze erg leuke ervaring!’’

Winactie Praxis

Op 14 oktober jl. was er een winactie van Miles & Me voor 30 actieve Miles & Me deelnemers. Van Shell kregen zij een exclusieve klus workshop bij Praxis. Deze samenwerking met Praxis is tot stand gekomen omdat Shell en Praxis samen in de Air Miles coalitie zitten.

Op de Praxis locaties Hengelo en Zoetermeer werden in totaal vier workshops gehouden (ochtend en middag sessies). Onze gasten kregen onder begeleiding van een deskundige de mogelijkheid om een mooie design lamp te maken. Met volle enthousiasme zijn onze gasten aan de slag gegaan en hebben voor zichzelf een mooie design lamp in elkaar geknutseld.

Na afloop kreeg iedereen een goedgevulde goodiebag mee en namen wij afscheid van onze handige gasten!

Aantal reacties van onze gasten:

Kristie Jansen: Ik vond het een zeer geslaagde workshop met een enthousiaste begeleider en mede-winnaars op een goede locatie!!

Anneke Huizinga: We vonden het een hele leuke bijeenkomst en we hebben een hele mooie lamp kunnen maken. De sfeer was goed en de docent ook.

Natasja Behr: De opdracht was ontzettend leuk en de dag is gezellig en goed verlopen!