Onze locatie is uitgerust met geavanceerde apparatuur die samen met onze wasmiddelen ongeëvenaarde resultaten geven. Indien u gebruik maakt van onze wasstraat kunt u uw auto gratis stofzuigen op ons ruime stofzuigerplein. Tevens is het mogelijk om zelf uw auto te wassen bij de één van de aanwezige wasboxen, waarvan één met handige verhoging voor het wassen van de bovenkant van uw caravan, camper of bestelbus.

Dus geniet van een stralende wasbeurt van uw auto tegen een scherpe prijs bij Shell Lange Amerikaweg.

Programma's

Shell Lange Amerikaweg biedt 5 hoge kwaliteit programma’s om uw auto te wassen.

U heeft de keuze tussen een Goed, Beter, Best, Blinkend & Protect programma, ontdek na afloop het resultaat van een glanzende brandschone auto. Op onze locatie vindt u ook de specificaties en de kosten per wasbeurt of per maand bij afname van een abonnement.

Abonnement

Shell Lange Amerikaweg heeft speciaal voor klanten die zuinig zijn op hun auto en deze regelmatig willen wassen, een waskaart ontwikkeld die u zelf kunt opwaarderen. Het is de meest snelle en makkelijke manier om uw auto te wassen. U profiteert bij het opwaarderen van uw waskaart van extra voordeel op iedere wasbeurt!

Hoe werkt de Waskaart?

U ontvangt de waskaart van onze medewerkers in de shop of bij de ingang van de wasstraat. U kunt bij de wasstraat direct opwaarderen of online op deze pagina. Bij het wassen wordt de waarde het progamma van uw keuze afgeboekt van het saldo op uw kaart.

Maak een keuze uit onderstaande buttons

Registreren voor nieuwe klanten, als u in de carwash een waspas heeft aangeschaft dan kunt u deze hier op uw naam zetten.

Nieuwe klanten

Inloggen voor bestaande klanten, hier kunt u uw pas opwaarderen, gegevens wijzigen en transacties inzien.

Bestaande klanten

Pas aanvragen indien u nog geen waspas heeft, u kunt de pas hier aanvragen en aan de kassa van de carwash ophalen. Aan de kassa worden deze ingevulde gegevens direct aan de pas gekoppeld, dus de pas staat direct op naam.

Pas aanvragen

Opwaarderen is extra incasseren
Opwaardeer bedrag Bonus Waspas tegoed
 € 30,00 -  € 30,00
 € 50,00  € 2,50  € 52,50
 € 100,00  € 10,00  € 110,00
 € 200,00  € 25,00  € 225,00
 € 400,00  € 60,00  € 460,00

Waardeer uw waspas op en ontvang een bonustegoed. Dit waspas tegoed is onbeperkt geldig en bij elke wasbeurt staat op de bon uw actuele saldo.

Openingstijden

Onze Carwash is zeven dagen per week geopend.
Maandag t/m zaterdag: 08:00 uur tot 20:00 uur
Zondag: 09:00 – 18:00 uur.

Wij zijn gevestigd aan de Lange Amerikaweg 66 in Apeldoorn.

In geval van vragen zijn wij altijd bereid deze te beantwoorden. Onze medewerkers bij de ingang van de wasstraat of in de shop van het Shell station staan uw graag te woord. Tevens kunt u ons bereiken op telefoonnummer: 055-3034306.

Bedrijfsgegevens

Weidenaar Tankstations Deventer BV
KvK: 32128063
BTW nummer: NL8187.08.311.B.01

Volg dit station op Facebook

Op vertoon uw Shell waspas bieden wij u graag een heerlijke kop koffie aan!

Een man drinkt koffie bij een Shell station