Overstap elektrische auto

Overweeg jij de overstap naar een elektrische auto?

Als je overweegt over te stappen op een elektrische auto, ben je zeker niet de enige. Elektrische auto's worden steeds populairder en er komen steeds meer betaalbare elektrische voertuigen op de markt. Ben je op zoek naar meer informatie over elektrisch rijden en laden? Of ben je benieuwd naar alle voordelen? We vertellen je er graag meer over.

Kom alles te weten over elektrisch rijden en laden

Ontdek de voordelen van ons grote laadnetwerk

Shell heeft een groot aanbod aan oplaadpunten. Of je nu een oplossing zoekt voor thuis, onderweg of op je eindbestemming. Met Shell Recharge is er altijd een laadpaal in de buurt.

Snel, gemakkelijk en voordelig laden

 • icoon-elektrische-auto

  Altijd in de buurt

  Met al 300 snelladers door heel Nederland, is er altijd een Shell Recharge-laadpaal in de buurt. En we blijven het netwerk uitbreiden. Onze snelladers werken op 100% groene stroom*.

 • icoon-koffie-drinken-tijdens-het-laden

  Laad jezelf op

  Niet alleen je auto heeft energie nodig. Benut je (laad)pauze optimaal met een baristakoffie of versbelegd broodje uit onze bakkerij.

 • icoon-snelladen-met-shell-recharge

  In 20 minuten weer op weg

  Met onze 175 kW-snelladers laad je in 20 minuten je accu op van 20% naar 80%. Afhankelijk van je auto. Onze oplaadpunten met snelladers tot 175 kW zijn geschikt voor alle elektrische auto's met snellaadfunctie.

 • Betaalgemak

  Betaalgemak

  Betaal met de Shell Recharge-laadpas, een pas van een andere aanbieder of via een QR-code. Met de Shell Recharge-laadpas profiteer je van een voordelig tarief bij Shell Recharge. Bekijk de actuele prijzen in de Shell Recharge App.

Shell Recharge-laadpas

De Shell Recharge-laadpas vraag je gratis aan in de Shell Recharge App. Je kunt kiezen uit een kaart of een druppel die je aan je autosleutel kunt bevestigen. Met de Shell Recharge-laadpas profiteer je van een voordelig tarief op het Shell Recharge netwerk. Lees hier meer over de aanvraag en activatie van de laadpas.

Shell Recharge-thuisladers

Ook thuis kun je laden met Shell Recharge. Onze slimme thuisladers hebben een laadvermogen tot wel 22 kW en zijn verkrijgbaar in meer dan 200 kleuren.

Shell Recharge App

Meer gemak met de Shell Recharge App

Met de Shell Recharge App vind je makkelijk laadpalen bij jou in de buurt, en heb je een van de grootste laadnetwerken van Europa binnen handbereik: ruim 300.000 laadpalen overzichtelijk in kaart. Download de Shell Recharge App en bestel vandaag nog de gratis Shell Recharge-laadpas.

Meer informatie over de Shell Recharge App

Shell Recharge & Air Miles

Air Miles sparen tijdens het laden

Wil je meer uit elke laadsessie halen? Vanaf nu spaar je ook Air Miles met elektrisch laden bij Shell Recharge. Open de Shell Recharge App, registreer en koppel je Air Miles-kaart bij 'acties en kortingen'. Het kost je slechts 2 minuten. Ontvang daarna 500 Extra Air Miles cadeau bij je eerste laadsessie! 

Naast de eenmalige Extra Air Miles, spaar je voortaan automatisch 1 Air Mile per kWh bij elke laadsessie met een Shell Recharge-snellader. Wissel je Air Miles bijvoorbeeld in voor heerlijke Shell Café koffie, luxe handdoeken of een Shell Car Wash.

 

Disclaimer

*Onze hernieuwbare elektriciteit is gecertificeerd door Garanties van Oorsprong, wat betekent dat alle elektriciteit die Shell aankoopt t.b.v. de levering van onze Shell Recharge locaties overeenkomt met dezelfde hoeveelheid eenheden 100% hernieuwbare elektriciteitsbronnen uit Nederland. 

Meer Shell

Wij veranderen

Om Nederland warm, in bedrijf en in beweging te houden is Shell actief in olie en gas. Maar wij veranderen voor een schonere toekomst. Dat moeten we, kunnen we, dat willen we. Dus investeert Shell ook in nieuwe energie voor Nederland.

De nieuwe energiekaart

Shell is groot in olie en gas. Maar op steeds meer plekken in Nederland werken we aan schonere energie. Benieuwd wat Shell in uw buurt of regio doet? Bekijk onze stapjes én stappen in de Nederlandse energietransitie. 

Waar kan ik elektrisch laden?

Nederland is een van de voorlopers in de ontwikkeling van de laadinfrastructuur. Er zijn daardoor meer dan genoeg laadpunten. Zo kun je gebruik maken van snelladers en reguliere laders. We zetten de mogelijkheden graag op een rij.

Vind direct een laadpaal

Direct op zoek naar een laadpaal? Vind een beschikbare laadpaal en plan je route. Met ruim 300.000 publieke laadpunten in heel Europa heb je met Shell Recharge toegang tot één van de grootste laadnetwerken van Europa.

Hoe werken onze snelladers?

Onderweg laden bij een Shell Recharge-snellader is snel, makkelijk en voordelig. Maar hoe werken de laadpalen precies? Welke stekker heb je nodig? En hoe kun je betalen? We geven graag antwoord op al je vragen over elektrisch laden.