Bonnenboekje

Vanaf 8 september kun je op elk bemand Shell-station een bonnenboekje ophalen, vol extra's en fijne kortingen. Laat, tijdens je volgende bezoek, de barcode op de bon aan de kassa scannen om direct je voordeel te verzilveren. Let op: niet alle bonnen zijn bij elk Shell-station in te wisselen. Klik hieronder op de aanbiedingen om de beschikbaarheid te bekijken. Heb je de bonnen liever digitaal? Download dan de Shell App en laat de barcodes scannen vanaf je smartphone. De bonnen zijn in te wisselen tot en met 30 november 2021.

Gratis koffie bij een laadtransactie

Bij inlevering van deze bon ontvang je een gratis koffie bij een laadtransactie op vertoon van je laadpas of de Shell Recharge App.

 

Geldig tot en met 30/11/2021.

Vegan lunchdeal 6 euro

Bij inlevering van deze bon ontvang je onze veganistische lunchdeal (broodje hummus met gegrilde groenten en een drankje) van € 7.- voor € 6.-

 

Geldig tot en met 30/11/2021.

Tony’s Chocolonely 3 euro

Bij inlevering van deze bon ontvang je Tony’s Chocolonely Karamel-Zeezout van € 4,25 voor € 3.-

 

Geldig tot en met 30/11/2021.

Maak kans op een unieke Hydrogen Race Experience

Forze Hydrogen Racing is een team van 60 slimme techstudenten die bouwen aan de snelste waterstofraceauto ter wereld. Registreer je met je Air Miles-kaartnummer en maak kans op een geheel verzorgde middag op CM.com Circuit Zandvoort.

 

Geldig tot en met 20/10/2021.

100 Extra Air Miles

Bij inlevering van deze bon ontvang je 100 Extra Air Miles als je de CO2-uitstoot van je gekochte brandstof compenseert aan de kassa.

 

Geldig tot en met 30/11/2021.

500 Extra Air Miles

Bij inlevering van deze bon ontvang je 500 Extra Air Miles als je je aanmeldt voor compensatieAAN inclusief 2 vertankingen van min. 25 liter brandstof naar keuze.

 

Geldig tot en met 30/11/2021.

Snel, gemakkelijk en voordelig laden

 • icoon-elektrische-auto

  Altijd in de buurt

  Met al meer dan 180 snelladers door heel Nederland, is er altijd een Shell Recharge-laadpaal in de buurt. En we blijven het netwerk uitbreiden. Klik hier voor de actuele voortgang.

 • icoon-100-procent-groene-stroom

  100% groen

  De Shell Recharge-laadpalen op Shell-stations werken op 100% groene stroom*.

  * Onze hernieuwbare elektriciteit is gecertificeerd door Garanties van Oorsprong, wat betekent dat alle elektriciteit die Shell aankoopt t.b.v. de levering van onze Shell Recharge locaties overeenkomt met dezelfde hoeveelheid eenheden 100% hernieuwbare elektriciteitsbronnen uit Nederland. 

 • icoon-koffie-drinken-tijdens-het-laden

  Laad jezelf op

  Niet alleen je auto heeft energie nodig. Benut je (laad)pauze optimaal met een baristakoffie of versbelegd broodje uit onze bakkerij.

 • icoon-snelladen-met-shell-recharge

  In 20 minuten weer op weg

  Met onze 175 kW-snelladers laad je in 20 minuten je accu op van 20% naar 80%. Afhankelijk van je auto. Onze oplaadpunten met snelladers tot 175 kW zijn geschikt voor alle elektrische auto's met snellaadfunctie.

 • Betaalgemak

  Betaalgemak

  Betaal met de Shell Recharge-laadpas, een pas van een andere aanbieder of via een QR-code met je mobiel.

 • icoon-voordelig-laden-met-shell-recharge

  Voordelig laden

  Met de Shell Recharge-laadpas betaal je vanaf 1 december bij onze snelladers een scherp tarief van €0,59 per kWh (incl. btw, excl. transactiekosten). Zonder abonnementskosten.

Hoe werken onze snelladers?
Onderweg laden bij een Shell Recharge-snellader is snel, makkelijk en voordelig. Maar hoe werken de laadpalen precies? Welke stekker heb je nodig? En hoe kun je betalen? We geven graag antwoord op al je vragen over elektrisch laden.

Veelgestelde vragen

Ontdek zakelijk elektrisch laden

Voor zakelijke EV-rijders bieden wij de Shell Card voor elektrisch laden - geschikt voor alle laadpalen in Europa.

Thuisladers van Shell Recharge

Ook thuis kun je laden met Shell Recharge. Onze slimme thuisladers hebben een laadvermogen tot wel 22 kW en zijn verkrijgbaar in meer dan 200 kleuren.

Snelladen tussen Amsterdam en Brussel

Op het traject Amsterdam – Brussel werkt Shell samen met BENEFIC. De volgende locaties vallen hieronder: Hofplein, De Lucht West, De Slaag, Maasboulevard, Slingelandstraat, Struik en Zaltbommel.

Dit initiatief werd mogelijk gemaakt dankzij de steun van het BENEFIC-project, dat deel uitmaakt van het Europese programma “Connecting Europe Facility“, gefinancierd door de Europese Commissie.