Onze Producten

Shell FuelSave Euro 95

Shell FuelSave Euro 95 beschermt tegen slijtage, corrosie en opbouw van afzettingenen. De reinigende bestanddelen en de toevoegingen die de wrijving verminderen dragen al vanaf de eerste tankbeurt bij aan een lager brandstofverbruik.

Shell FuelSave Diesel

Shell FuelSave Diesel is ontwikkeld om jouw motor schoner te houden en te beschermen. Het gebruik van Shell FuelSave Diesel gaat de vorming van vuilafzettingen in de motor tegen, waardoor jouw motor efficienter wordt en het brandstofverbruik kan worden verbeterd.

Shell FuelSave brandstof

Shell FuelSave brandstoffen zijn ontwikkeld om meer energie uit elke druppel brandstof te halen en de efficiëntie van de motor te verbeteren. De reinigende toevoegingen in Shell FuelSave Diesel helpen de vorming van vuilafzettingen op injectoren te voorkomen. Hierdoor wordt het rendement van de verbranding verhoogd wat zorgt voor een lager brandstofverbruik vanaf de eerste tankbeurt. Shell FuelSave Euro 95 bevat ook reinigende toevoegingen die bijdragen aan het schoonhouden van de motor. Tevens zorgt de wrijvingsverminderaar in deze benzine voor minder wrijving op plaatsen waar motorolie niet makkelijk bijkomt. Dit alles leidt tot minder energieverlies in de motor met als resultaat een lager brandstofverbruik vanaf de eerste tankbeurt.

Doe mee met Miles & Me

Met Miles & Me van Shell spaart u Air Miles als u tankt, maar ook als u iets koopt in de shop. U kunt uw Air Miles inwisselen voor korting op brandstof, broodjes en koffie, luxe handdoeken en nog veel meer!

Meld je aan

Veelgestelde vragen over fuelsave brandstoffen

Zie Ook

Shell V-Power

Shell V-Power onze beste brandstof ooit*. Shell V-Power reinigt nu voor 100% de belangrijkste motoronderdelen*. 

Tips voor zuinig rijden

Kleine veranderingen in je rijstijl kunnen veel brandstof besparen. Lees onze tips en leer hoe u meer kilometers maakt voor minder geld.

Shell brandstoffen

Bij Shell-tankstations heeft u keuze uit verschillende soorten brandstof. We vertellen u hier graag meer over onze eigen producten, maar bijvoorbeeld ook over zaken als brandstofverbruik en brandstofprijzen.