Onze Producten

Shell V-Power Benzine

Shell V-Power Benzine is onze prestatiebrandstof en is ontwikkeld in samenwerking met en aanbevolen door Scuderia Ferrari. Shell V-Power Benzine heeft bewezen onze beste prestaties te leveren, zowel in het laboratorium als op de weg. Deze benzine is verrijkt met de DYNAFLEX-technologie die zorgt voor een schonere motor en minder energieverlies in de motor.

Shell V-Power Diesel

Shell V-Power Diesel laat je motor weer tot 100% presteren door onze unieke Shell DYNAFLEX-technologie. Shell V-Power Diesel is uitgebreid getest en heeft bewezen onze beste motorprestaties te leveren, zowel in het laboratorium als op de weg.

Compenseer CO2 met Shell V-Power

Wist je dat je met Shell V-Power Benzine en Shell V-Power Diesel CO2 compenseert als je compensatieAAN hebt geactiveerd?
Shell compenseert dan CO2-uitstoot van de door jou getankte brandstof.

Compenseer automatisch CO2-uitstoot

Fan van motorsport

Shell heeft een rijke historie op het gebied van motorsport. Denk aan de samenwerking met Ferrari in de Formule 1. In Nederland is Shell partner van Circuit Zandvoort.

Meer over Shell en Circuit Zandvoort

Alles over onze prestatiebrandstoffen

Ontmoet onze Experts van alledag: bloemisten, personal trainers, schilders, oma’s en snackbarhouders geven in hun eigen woorden uitleg over brandstoffen en technologie.

Bekijk de video
Shell DYNAFLEX-technologie

Shell DYNAFLEX-technologie

Ontdek hier onze geavanceerde formules voor benzine- en dieselbrandstoffen. Shell DYNAFLEX-technologie is ontwikkeld om motorefficiëntie te behouden en essentiële onderdelen van het brandstofsysteem te beschermen tegen prestatieverminderde afzettingen.

Ontdek de Shell DYNAFLEX-technologie

VEELGESTELDE VRAGEN OVER PREMIUM BRANDSTOFFEN

Zie ook

Shell FuelSave brandstof

Shell FuelSave brandstof is verrijkt met Shell DYNAFLEX-technologie en ontwikkeld voor meer efficiëntie van de motor.

Brandstofprijzen

Onze brandstoffen zijn competitief geprijsd, maar hoe komen brandstofprijzen tot stand? Ontdek het zelf en bekijk de actuele benzine- en dieselprijzen aan de Shell-pomp.

Shell brandstoffen

Bij Shell-tankstations heeft u keuze uit verschillende soorten brandstof. We vertellen u hier graag meer over onze eigen producten, maar bijvoorbeeld ook over zaken als brandstofverbruik en brandstofprijzen.