De voordelen van Shell V-Power Benzine

Car driving on road

Hoge ontstekingskwaliteit voor betere prestaties

Shell V-Power Benzine heeft een hoog octaangetal, RON 98. Dit zorgt voor een betere ontstekingskwaliteit en helpt de brandstof op het juiste moment gelijkmatig te ontbranden. Dit helpt om meer energie uit elke druppel brandstof te halen.

Bridge light up

Schoonhouden en schoonmaken van de motor

Shell V-Power Benzine bevat 3x meer reinigende moleculen dan Shell FuelSave Euro 95. Dit helpt de vorming van vuilafzettingen op vitale motoronderdelen te voorkomen en kan zelfs bestaande vuilafzettingen tot 80% verwijderen. Dit komt de prestaties van uw motor ten goede.

Motor blok

Minder energieverlies

Shell V-Power Benzine is 3x actiever in het verminderen van wrijving dan Shell FuelSave Euro 95. Laboratoriumtesten hebben aangetoond dat wrijvingsverminderende moleculen het energieverlies als gevolg van wrijving verminderen. Minder energieverspilling helpt motorefficiëntie en motorprestaties te verbeteren.

City road Lightup

DYNAFLEX-technologie

Ontdek hier onze geavanceerde formules voor benzine- en dieselbrandstoffen. Shell DYNAFLEX-technologie is ontwikkeld om motorefficiëntie te behouden en essentiële onderdelen van het brandstofsysteem te beschermen tegen prestatieverminderde afzettingen.

person driving car

Geschikt voor elke benzinemotor

Elk voertuig dat geschikt is voor Euro 95 kan zonder aanpassingen rijden op Shell V-Power Benzine. Ook kunt u zonder problemen afwisselen met Shell V-Power Benzine en Euro 95.

Fuel filler pipe

Unieke samenstelling

Shell V-Power Benzine heeft een hoog octaangetal van minimaal 98 en prestatieverhogende componenten. Dit zorgt ervoor dat uw motor beter presteert onder iedere omstandigheid, zowel in de stad als op de snelweg.

Alles over onze prestatiebrandstoffen

Ontmoet onze Experts van alledag: bloemisten, personal trainers, schilders, oma’s en snackbarhouders geven in hun eigen woorden uitleg over brandstoffen en technologie.

Bekijk de video
Shell DYNAFLEX-technologie

Shell DYNAFLEX-technologie

Shell DYNAFLEX-technologie is ontwikkeld om motorefficiëntie te verbeteren en essentiële onderdelen van het brandstofsysteem te beschermen.

Ontdek de Shell DYNAFLEX-technologie

Veelgestelde Vragen over Shell V-Power Benzine

Zie ook

Shell V-Power Diesel

Shell V-Power Diesel is onze prestatiebrandstof. De DYNAFLEX-technologie zorgt voor onze beste reinigingsprestaties. Door vuilafzettingen op injectoren te verwijderen, wordt het mogelijk om het motorvermogen tot 100% te herstellen.

Brandstofprijzen

Onze brandstoffen zijn competitief geprijsd, maar hoe komen brandstofprijzen tot stand? Ontdek het zelf en bekijk de actuele benzine- en dieselprijzen aan de Shell-pomp.

Shell en Scuderia Ferrari

Het innovatiepartnerschap tussen Shell en Scuderia Ferrari is één van de langste en meest succesvolle in de motorsport. Lees meer over de geschiedenis en ontdek hoe de ontwikkeling van FORMULE 1 technologie helpt bij het ontwikkelen van producten voor uw auto.