Productvoordelen van Shell Advance

Prestaties

RCE Technology

Prestaties

Shell Advance RCE-technologie biedt uitzonderlijk betrouwbare olieprestaties dankzij de zorgvuldige samenstelling van additieven en basisoliën van de hoogste kwaliteit om motorbescherming te verbeteren. Shell Advance biedt bescherming op vijf essentiële gebieden: starten, weerstand tegen oxidatie, beheersing van afzettingen op zuigers, beheersing van klontervorming en bescherming van kleppenmechanisme en tandwielen.

Startbescherming

Start up protection - People driving motorcycles and scooters

Startbescherming

Motorslijtage begint zodra de motor wordt gestart en daarom is de viscositeit van smeermiddelen bij lage temperaturen cruciaal voor de bescherming en het soepel draaien van een motorfiets. Een koude-startsimulatortest controleert de prestaties van smeermiddelen bij lage temperaturen wanneer een koude motor wordt gestart. Deze tests hebben aangetoond dat Shell Advance-oliën helpen om de juiste viscositeit te behouden en de motor te beschermen vanaf het moment dat deze wordt gestart.

Weerstand tegen oxidatie

Weerstand tegen oxidatie

Weerstand tegen oxidatie

De superieure weerstand tegen oxidatie van Shell Advance-olie helpt de prestaties van uw motorfiets te behouden en de motor ervan langer te beschermen. Shell Advance-motorfietsoliën bevatten speciale antioxidantmiddelen die helpen de verslechtering van de olie tegen te gaan en de viscositeit ervan te behouden.

Beheersing van afzettingen op

Beheersing van afzettingen op zuigers

Beheersing van afzettingen op zuigers

Wanneer zuigers niet schoon worden gehouden, kunnen er klemmende veren, startproblemen of vastlopende motoren optreden. De additieven die wij in Shell Advance-oliën gebruiken, helpen de zuigerveren vrij te bewegen, de motor te reinigen, de corrosieve zuren te neutraliseren die ontstaan wanneer brandstof verbrandt en olieviscositeit te behouden bij hoge temperaturen zonder ongewenste afzettingen te veroorzaken.

Aanbevolen door toonaangevende fabrikanten

Shell’s samenwerkingsverband

Shell’s samenwerkingsverband met Ducati Corse

Ducati Corse en haar technisch partner Shell voeren uitgebreide en grondige tests uit van Advance-formules om goed begrip te krijgen van de wrijvingskenmerken en smeringsvereisten van de Desmosedici-motor. Via deze samenwerking kunnen de bedrijven gezamenlijk de hardware en smeermiddelen ontwikkelen die maximale voordelen bieden – waardevolle prestaties met behoud van duurzaamheid.

Shell’s samenwerkingsverband

Shell’s samenwerkingsverband met BMW

Shell is door BMW AG gekozen als haar enige aanbevolen wereldwijde leverancier voor aftermarketmotoroliën voor BMW Motorrad. Vanaf 2015 produceert Shell motoroliën met het BMW-merk voor klanten binnen het dealernetwerk van de BMW Group met meer dan 3.500 dealers in meer dan 140 landen. Deze producten voldoen aan de nieuwste BMW-motorspecificaties en worden ondersteund door Shell’s PurePlus-technologie.

Shell Advance-producten

Shell Advance 4-taktmotoroliën

Shell Advance 4-taktmotoroliën zijn een speciaal mengsel van synthetische, halfsynthetische of minerale basisoliën van topkwaliteit.

Shell Advance 2-taktmotoroliën

Shell Advance 2-taktmotoroliën helpen bij het reinigen en beschermen, evenals bij het verlagen van de uitlaatgasrookproductie. Hier vindt u de juiste olie voor uw 2-taktmotor.

Shell Advance 4-taktscooteroliën

Shell Advance 4-taktscooteroliën bieden uitmuntende bescherming en hoge olieprestaties.

Shell Advance Racing M

Shell Advance Racing M is een racemotorolie gebaseerd op castorolie die speciaal is ontwikkeld voor 2-taktkarts, ook aanbevolen voor 4-takt-speedwaymotorfietsen.

Advies en tips

Onderhoudstips voor uw motorfiets

Het is belangrijk dat u zich vertrouwd maakt met de verschillende werkende onderdelen van uw motorfiets en de elementaire zaken die u moet weten voor het behoud van hun werking. Veel essentiële onderhoudswerkzaamheden aan een motorfiets zijn heel eenvoudig.

Waarom Shell Advance?

Elk Shell Advance-product is ontwikkeld om uw motor te beschermen en uw motorfiets soepel te laten rijden en perfect te laten reageren.

Shell LubeMatch

Vind de juiste olie voor uw voertuig met LubeMatch van Shell