Maak uw keuze and remove zorg voor je auto

De juiste brandstof

 

Brandstof is het voedsel van de motor, en Shell V-Power is onze meest geavanceerde brandstof. We laten je zien hoe het werkt.

 

Een kijkje in de motor

Bijna 150 jaar geleden werd er voor het eerst patent aangevraagd op de viertaktmotor. Sindsdien is er veel veranderd. We gaan proberen uit te leggen wat er met je brandstof gebeurt wanneer een moderne motor aan het werk gaat.

Zorg voor je motor

Dagelijkse tips voor uw motorfiets

Idealiter moet u deze controles elke keer uitvoeren wanneer u met uw motorfiets gaat rijden. Ze nemen maar een paar minuten in beslag en attenderen u op eventuele mogelijke problemen voordat u aan uw reis begint.

Onderhoudstips voor uw motorfiets

Het is belangrijk dat u zich vertrouwd maakt met de verschillende werkende onderdelen van uw motorfiets en de elementaire zaken die u moet weten voor het behoud van hun werking. Veel essentiële onderhoudswerkzaamheden aan een motorfiets zijn heel eenvoudig.

Maak je keuze

Tips voor zuinig rijden

Kleine veranderingen in uw rijstijl kunnen veel brandstof besparen. Lees onze tips en leer hoe u meer kilometers maakt voor minder geld.

10 veiligheidstips

Leer hoe u een veiligere bestuurder wordt met Don Palmer, professioneel coach op het gebied van rijtechnieken voor gevorderden op de weg en het circuit.